reklama
a zerkam co tam leci, teraz serialowo siedze, Brzydule ogladam hihi kocham jąHejka!
Karola piękne krechy! A mówiłaś mężowi? Jak zareagował?
Nessi ten tekst to normalnie jak o mnie! Ha ha ha ha
Lux jakież to filmy od rana oglądasz?
Ja chyba jakiejś jajecznicy narobie bo taka mam ochotę :-)
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Mąż? Powiedziałam mu już w czwartek jak plamienia dostałam bo w panikę wpadłam. A dzisiaj wstał już o 6.30 A o 7 mnie obudził i pyta się czy siku mi sie nie chce zebym test zrobila. Ale cieszy sie tylko jeszcze sie boi glosno o tym mowic..
zobaczysz jaka radosc bedzie jak na usg zobaczycie kropka i serduszko bedzie bicMąż? Powiedziałam mu już w czwartek jak plamienia dostałam bo w panikę wpadłam. A dzisiaj wstał już o 6.30 A o 7 mnie obudził i pyta się czy siku mi sie nie chce zebym test zrobila. Ale cieszy sie tylko jeszcze sie boi glosno o tym mowic..
karola1507
No bede musiala tak ustawic wizyte zebysmy razem poszli... On na to czeka chyba bardziej niz ja;
NeSSi
Moderatorka
No bede musiala tak ustawic wizyte zebysmy razem poszli... On na to czeka chyba bardziej niz ja;
Taaa nie ma to jak usg dopochwowe przy mężu
karola1507
Nessi ja juz kilka razy mialam przy M. Najlepszy tekst mojej gin : A teraz niech Pan patrzy bo zobaczy pierwszy raz jaajniki swojej żony
zobaczysz jakie to fajne uczucieNo bede musiala tak ustawic wizyte zebysmy razem poszli... On na to czeka chyba bardziej niz ja;
reklama
NeSSi
Moderatorka
Nessi ja juz kilka razy mialam przy M. Najlepszy tekst mojej gin : A teraz niech Pan patrzy bo zobaczy pierwszy raz jaajniki swojej żony
A to wszystko zmienia