reklama
NeSSi
Moderatorka
Hej:-) Teraz to juz chyba nie mogę mieć wątpliwości.
Super!!! Gratuluję, ale nie dziękuj
no jak ktos pracuje do wieczora to kiedys musi ponadrabiac, choc w tym bloku az tak nie slychac jak na starym mieszkaniu, tam to byl hardkorU mnie w nocy nie piorą ale za to zmywarki chodzą![]()
no piekne krechy!!!Hej:-) Teraz to juz chyba nie mogę mieć wątpliwości.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Boze, dziewczyny to sie chyba nie dzieje naprawde. Tak dlugo czekalismy i w koncu sie udalo. Naprawde juz przestawalam wierzyc a tu taka niespodzianka:-)
bo wlasnie kiedy czlowiek jest totalnie zrezygnowany to sie udaje!!Boze, dziewczyny to sie chyba nie dzieje naprawde. Tak dlugo czekalismy i w koncu sie udalo. Naprawde juz przestawalam wierzyc a tu taka niespodzianka:-)
karola1507
Kto to widział wstawac w niedzielę o 7 rano. To już trzeba mieć coś z głową...
ja po piatej sie obudzilamKto to widział wstawac w niedzielę o 7 rano. To już trzeba mieć coś z głową...
![Oo :oo: :oo:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/oo7dt.gif)
karola1507
Zamiast korzystać z dnia wolnego i pospac to ja teraz siedzę I tv oglądam. Chyba pójdę sobie zaraz śniadanie zrobićbić A mam ochotę na parówki...
reklama
ja ogladam filmy na lapku, sniadanko wlasnie palaszujeZamiast korzystać z dnia wolnego i pospac to ja teraz siedzę I tv oglądam. Chyba pójdę sobie zaraz śniadanie zrobićbić A mam ochotę na parówki...