reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ja też leżę ,ale spać mi się nie chce :D
Haha mam taką grę pianino tiles 2 i napierdzielam :p

Ja bym mogła iść na prawko ino jakby deszcz zaczął padać to już po mnie :D
Jak wycieraczki są odpalone to mi nie dobrze :p
ja mam prawko od 18 roku zycia.. w ogole to mnie tak wnerwia szwagierka ostatnio wrrr :wściekła/y:

reklama
Lux zazdroszczę :D , ale cóż mój P ma to starczy no gorzej jak już w pracy jest to wspieram komunikacje miejską :D

Hahha mój teraz musi do pracy z kolegą jeździć bo nam się auto popsuło i u mechanika już dwa tygodnie stoi :D

Ale u ciebie to lepiej ze samochod jak daleko do pracy , tluc sie nie musisz :)

Hejo:-) Pojechali:-) Zaproszenie dostaliśmy na 23 lipca. Ja też zamówiłam na allegro te niebieskie testy ovu i w tym cyklu w ogole nie pokazały mi owulacji A miałam na pewno przecież. No to teraz zaczynam się bać czy te testy ciążowe nie będą fałszować wyniku bo w końcu to był gratis do tych ovu..

Hejo:-) Pojechali:-) Zaproszenie dostaliśmy na 23 lipca. Ja też zamówiłam na allegro te niebieskie testy ovu i w tym cyklu w ogole nie pokazały mi owulacji A miałam na pewno przecież. No to teraz zaczynam się bać czy te testy ciążowe nie będą fałszować wyniku bo w końcu to był gratis do tych ovu..
kup jakies normalrne w aptece i zrob, zobaczysz piekne krechy, nic sie nie martw :-) :)

karola ale przecież ladne krechy były ! :)
No nic ja wykorzystam te co mam i obejrzymy , choć znalazłam jeszcze całkiem inne i niby różowe więc zakupie ino mojego musze wyszarpac z kasy bo u mnie na koncie 0 zł :D

reklama
cześć dziewczyny :)
ja żyję w oczekiwaniu na testowanie, chociaż złudzeń za bardzo nie mam...nic nie czuję...gdzieś tam czasem mnie jajnik zakłuje, ale poza tym nic :/
poza tym to byliśmy dzisiaj z mężem na wyprawie całodniowej. Zrobliśmy wałówę, zakupiliśmy całodniowy bilet i pojechaliśmy pochodzić po plaży, zjedliśmy co mieliśmy i wróciliśmy :)

Do góry