reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
ooo widzę temat " cyc " :)
Ness żeby nie było że tylko ja :)

ja testy owu jak uzywalam to te z rossmana .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Mnie tez cyce bolą ale @ to wiadomo :D

No Tynka serio to te , jeszcze na allegroo sprawdziłam :D widzisz opakowanie takie ale w srodku niebieskie ...

Załączniki

• IMG_20160312_215637-640x360.jpg
    IMG_20160312_215637-640x360.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 54
anula: może przez te zrosty coś bardziej boli :/ Przykre, że takie rzeczy się przytrafiają dziewczynom :/ I to jeszcze w momencie, kiedy człowiek chce mieć dziecko.

xbum: mierzę, ale nie robię wykresów tylko sprawdzam czy się podnosi po tym jak mi się wydaje, że owu mogło być. Tak orientacyjnie bardziej.

lux: coś ta szwagierka mało zaradna kobita. Chyba, że lubi jak się o nią inni martwią i troszczą ;) Niektórzy tak mają niestety :/ Prawko dobrze mieć, bo nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać. A dopóki człowiek młody to mu się chce robić i jakoś łatwiej wszystko przyswoić, a potem to coraz ciężej. Może jeszcze zrobi. Ludzie i po 50 robią :)

tynka: o! A ja to nawet nie wiedziałam, że sa jakieś z różową końcowką, bo jak słysze to głownie te niebieskie :| Może one czulsze? Skoro tak ładnie wychodziły i jeszcze tak wcześnie i bez ograniczania płynów.

nessi: jak tam dzisiaj smaki na kolację? Nadal bicmac? :D

julia: mam nadzieję, że troszkę odpoczęłaś. Trzymaj się tam rano.

Ja powoli zbieram się do spania.
Spokojnej nocki :)

anula: może przez te zrosty coś bardziej boli :/ Przykre, że takie rzeczy się przytrafiają dziewczynom :/ I to jeszcze w momencie, kiedy człowiek chce mieć dziecko.

xbum: mierzę, ale nie robię wykresów tylko sprawdzam czy się podnosi po tym jak mi się wydaje, że owu mogło być. Tak orientacyjnie bardziej.

lux: coś ta szwagierka mało zaradna kobita. Chyba, że lubi jak się o nią inni martwią i troszczą ;) Niektórzy tak mają niestety :/ Prawko dobrze mieć, bo nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać. A dopóki człowiek młody to mu się chce robić i jakoś łatwiej wszystko przyswoić, a potem to coraz ciężej. Może jeszcze zrobi. Ludzie i po 50 robią :)

tynka: o! A ja to nawet nie wiedziałam, że sa jakieś z różową końcowką, bo jak słysze to głownie te niebieskie :| Może one czulsze? Skoro tak ładnie wychodziły i jeszcze tak wcześnie i bez ograniczania płynów.

nessi: jak tam dzisiaj smaki na kolację? Nadal bicmac? :D

julia: mam nadzieję, że troszkę odpoczęłaś. Trzymaj się tam rano.

Ja powoli zbieram się do spania.
Spokojnej nocki :)
ona chodzila na prawko kiedys, ale zrezygnowala..ja mam dosc bycia jej szoferem, kuzwa sobote juz mam zepsuta przez nia, wycofali tez jej powrotny autobus i Tomek jej zawiatwial inny, ten ktorym kiedys na nocki jezdzil zakladowym...ehh

reklama
Ja też leżę ,ale spać mi się nie chce :D
Haha mam taką grę pianino tiles 2 i napierdzielam :p

Ja bym mogła iść na prawko ino jakby deszcz zaczął padać to już po mnie :D
Jak wycieraczki są odpalone to mi nie dobrze :p

Do góry