reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej dziewczyny,

xbum: pokoik dla małej księżniczki :) Widzę, że łóżko przypadło małej do gustu :D

nessi: powodzenia w pracy. Dobry znak, że plamienie mniejsze :)

julia: ja szczerze mówiąc czuję, że @ przyjdzie :D My kobiety mamy takie przeczucia. Co prawda czasem się mylimy, ale nie tym razem :D Udanego dnia.

lux: cieszę się, że pokonujesz przeziębienie! Jeszcze dzień, dwa i będziesz zdrowa jak rybka!

Udanego dnia! :)

reklama
Hej

No ja dzis do pracy lece na popoludniowke:/

Jugoslawa obys sie mylila

Xbum i jak bylas na badaniu? Zaciskam &&&&

Ja zaczelam lykac wiesiolka ale kurde niedopatrzylam ze mam brac ogolnie 6 kaspulek dziennie:/
Jugoslawa czy trzeba az tyle brac? Mam wiesiolka z Gala

Hej :)
Krew oddana wyniki o 16 , a teraz bycze sie u mamy z małą i zajadamy kurczaka z rozna :D

Miłego dnia i trzymać kciuki ... no @ nie ma a jajnik przeszedl , a śluz gesty i biały .

Hej, piszę tylko, że totalna klęska, na drugi dzień zadzwonili, że tylko 3 komórki się nadawały do zapłodnienia, żadna się nie zapłodniła.
Odpoczniemy, spróbuję się dowiedzieć co jest nie tak i ruszamy do OA. Czas obrać inną drogę.

tak mi przykro, czemu tak sie kuwa dzieje?!

Nie wiem coś siedzi u mnie, czego nie można zauważyć na podstawie badań i tego co widać na usg. Dr powiedział, że coś z jajnikami, jedziemy w środę to może coś powie. Choć po ostaniej z nim rozmowie widziałam, że nie miał żadnych pomysłów. Wszystkie problemy z jajnikami, które kojarzę kompletnie nie pasują do tego obrazu. Nie wiem, wiem, że in vitro nie jest dla nas, bo w kółko jest to samo. Teraz właściwie najgorzej z trzech podejść.

Ostatnia edycja:
Nie wiem coś siedzi u mnie, czego nie można zauważyć na podstawie badań i tego co widać na usg. Dr powiedział, że coś z jajnikami, jedziemy w środę to może coś powie. Choć po ostaniej z nim rozmowie widziałam, że nie miał żadnych pomysłów. Wszystkie problemy z jajnikami, które kojarzę kompletnie nie pasują do tego obrazu. Nie wiem, wiem, że in vitro nie jest dla nas, bo w kółko jest to samo. Teraz właściwie najgorzej ze trzech podejść.
kurcze masakra, zeby tak walczyc i przegrywac, to straszne :no: hm janiki? wiesz moze on to zwala na jajniki bo juz pojecia nie ma co sie dzieje tak jak napisalas? wszystkie badania z mozilwych juz zrobiliscie? nie wierze, ze nie ma ratunku..musi byc, mamy teraz taka medycyne, ze musi sie udac..

julia: mam nadzieje, ze w pracy zleci ci szybko czas i nie będą cię zbytnio denerwować :D

lux: grzej się grzej :) Tak mi się ostatnio przypomniał temat dostaw do sklepów. Wracając ze spaceru zauważyłam pod biedronką 3 wielkie tiry z dostawą! I tak sobie myślę, że to musi być dopiero koszmar, żeby to rozładować :| A było po 19 grubo więc, do końca pracy zostały niecałe 2h :|

moniusia: tak mi przykro :( Jednak los nie jest sprawiedliwy :( A jeśli to problem z jajnikami u ciebie to rozważaliście np. komórki dawczyni? Wtedy omijacie ten problem. Wiadomo, że to nie jest łatwa decyzja, ale zawsze coś. Pamiętam, że chyba był poruszany kiedyś ten temat, ale nie pamiętam na czym stanęło :) Mam nadzieję, że doktorek coś jeszcze pozytywnego wymyśli i rzuci jakieś światło na całą sytuację...

xbum: kciuki zaciśnięte! Do 16 jeszcze tylko 5h :D Szybko zleci. Smacznego :)

A ja coraz bardziej czuję nadchodzący @ więc nie nastawiam się na nic innego. Zrobię tylko zapas nospy i nurofenu :D

reklama
Moniusia kochana no wlasnie zastanawialam sie co z toba...kurde kochana tak bardzo mi przykro;(
Wierze ze uda sie Wam jeszcze! Ze lekarz ma jakies dla Was rozwiazanie! Trzymaj sie kochana.

Jugoslawa no mam nadzieje ze beda laskawi w pracy hihi;)
No zaraz musze isc sie szykowac bo wyleguje sie pod kocykiem:)

No ja za pare dni mam wizyte u gina w sumie to 7 dc wiec za duzo niebedzie widac:/ ale zaczelam brac sama Clo wiec ciekawe jakie bedziemy miec efekty heh.

Do góry