reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Bum wiesz jak to ... w tym cyklu mam wyluzowane ale .... objawy jakieś mam i staram się nie nakręcac .... bo nic dobrego mi to nie daje .... ale czując ten jajowid mam pełne gacie .... fizycznie dam rade ale psychicznie nie udźwigne i szlak mnie trafi jak się okaże że mój organizm zawiódł ... sama sobie wtedy ten jajowod nozyczkami wytne grr

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Jugus ja to chyba wole odrazu na betę ... zresztą jak wyjdzie cudem pozytywna to dopiero się zacznie .... będę musiała na pewno na bieżąco co 48h sprawdzac przyrost ....

Bum wiesz jak to ... w tym cyklu mam wyluzowane ale .... objawy jakieś mam i staram się nie nakręcac .... bo nic dobrego mi to nie daje .... ale czując ten jajowid mam pełne gacie .... fizycznie dam rade ale psychicznie nie udźwigne i szlak mnie trafi jak się okaże że mój organizm zawiódł ... sama sobie wtedy ten jajowod nozyczkami wytne grr

psychika siada i nie ma co sie dziwic, pamietam co ja mialam po roku staran, myslalam, ze oszaleje

anula: ja też będę betę robić. Jakoś testy sikane do mnie nie przemawiają. Zwłaszcza przy wczesnej ciąży. U mnie jak wyjdzie pozytywna to do gina po progesteron lecę. A psychika to niestety potrafi się złamać :/ Miejmy nadzieję, że tak nie będzie.

Przypominamy o wieczornym myciu zebolkow po tych waszych slodkosciach :D

Załączniki

• 12045728_864164293703742_214244747501049168_o-480x853.jpg
    12045728_864164293703742_214244747501049168_o-480x853.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Bum do Brennej jeździsz? Ja mieszkam jakieś 25 km dalej i moja ciotka stamtąd pochodzi:-) Zresztą Wisła, Ustroń, Brenna to rejony gdzie czasem na wycieczki jeździmy bo blisko:-)

My Małych Gigantów na TVN oglądamy. Przeurocze dzieciaki tam występują. Rany znowu reklama bebilonu A ja prawie placze:-(

Do góry