reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ladne firanki lux
Bum mi tez tak sie opoznila na dniach pewnie sie pojawi
Karola trzymam kciuki ja sobie troche poczekam ale moje kochanie zaproponowalo mi jak zrobi sie cieplo milosne uniesienia na lonie natury☺ juz nie moge sie doczekac tej wiosny bedzie sie dzialo

reklama
lux: ale ładne te grochy :D Tak romantycznie i kobieco :) Aaa i widzę chyba te nowe krzesła co zamawiałaś :D Wygodne? Bo wyglądają na wygodne właśnie :)

luska: tak to czasem bywa z powrotami z imprez, że często gęsto osoba po którą się przyjeżdża nie bardzo ma ochotę wracać albo po prostu opóźnienia typowo imprezowe wynikają ;) Nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Wiosna, wiosna ;)

xbum: no to dobre wyjście. Niech zobaczy czy tam wszystko dobrze na dole ;)

Lux ładnie tam u ciebie :)

Karola u mnie sobota na kanapie ...właśnie lody śmietankowe z polewa karmelowa wjechały :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

dzieki laski, jutro dam fotki mieszkania, chyba, ze dzis zdaze nie wiem hihi,
Jugi tak to krzesla i sa baaaardzo wygodne :-) :)
Luska zabilabym tego brata, gdzie szacunek dla drugiej osoby hhmmm?

reklama
Do góry