reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

po miecie trochę lepiej .... tak wspomagałam się clo zresztą działa na mnie okrutnie mocno ...mexyk i sajgon razem wzięte mam po nim w jajcach a teraz brałam tylko po 0,5 tabletki .... w cyklu listopadowym na clo zaszlam ale wtedy tylko brałam 3 dni chyba po 1 tabl bo aż mnie jaja bolały i nie brałam więcej .....

mów lepiej jak dzień minol?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No to teraz tylko trzeba dłuuuuugo czekać .. wszystkie kochamy fazę lutealną nie ? :D

W pracy, na chwilę obecną jestem na etapie szukania dzieci po szkole z planem w ręku, ponieważ nie wszystkie wiedzą, że znowu gabinet funkcjonuje ... i tak pewnie do środy. Od poniedziałku postaram się już zrobić pierwsze testy, i stworzę dokumentację, ponieważ od 2 lat takowa nie istnieje. Bardzo mi pomogły Panie ze świetlicy bym nie latała po schodach co 30 min na 3 piętro i z powrotem, więc podsyłały mi dzieci. Dużo pracy, dzieciaki wspaniałe, chętne do ćwiczeń :tak:

reklama
Nessi czyli pierwszy tydzień zakończony pozytywnie :) dobrze ze są ludzie którzy bezinteresownie współpracują bo chyba byś do teraz siedziała z wywalonym jezorem od latania po schodach :)

Nessi czyli pierwszy tydzień zakończony pozytywnie :) dobrze ze są ludzie którzy bezinteresownie współpracują bo chyba byś do teraz siedziała z wywalonym jezorem od latania po schodach :)

To pewne jak w banku :D
W dodatku sąsiadka będzie na zastępstwie w tej samej szkole ..będzie swojsko:D

luska a ty testy owu stosujesz?

Nessi jednak zrobiłaś naleśniki , weź wyślij no jednego :D

anula ooo mdłości :) może się udało trzymam kciukasy !

a mnie głowa zaczęła boleć i żołądek ... buuu ...

Ja robię na dwa dni ... :D mogę podesłać znacznie więcej :D A jak nie to Lusię pod pachę i wpadajcie :D
Na ból głowy wbrew pozorom dobry sex :D
4 x po 2 razy
8 x raz po raz
o północy ze 2 x
i nad ranem jeszcze raz :D

a ja postanawiam od następnego cyklu raczej teraz po @ , robię testy owu , mierzę temperaturę rano i proszę kochane mi no tu napisać czym mogę sobię jeszcze pomóc ? :)

Powiem Ci anegdotę z mojego życia. Podczas starań, wiadomo ... męczące jak się człowiek tylko na nich skupia, przyłapałam mojego K jak telefon sobie nastawia ,- budzik znaczy się ... a miał dzień wolny od pracy następny. Więc się pytam, po co nastawiasz ten budzik ? Na co on:
Ty masz testy i kalendarzyk a ja mam alarm :D
Toteż, budzik to podstawa :D

Dobre z tym budzikiem ha ha ....
eee to będzie doborowe towarzycho :)

Nessi tyy mój to ma kalendarzy i sprawdza też co i jak ;)
a dzisiaj mi się facet załamał i spytał dlaczego nie wyszło ... okłamałam go , że chyba owulacji nie miałam :dry:

xbum: eee to jakieś jaja z ich strony :/Tyle czasu przeciągać sprawę i na koniec jeszcze taka akcja :/ Nie znoszę jak się nie można skontaktować pod numerem, który firma podaje do kontaktu :/ Szkoda, że tak wyszło, ale bardzo dobrze, że z nowej firmy wzięłaś. Niech się martwią. A co na śluz? Siemię lniane, dużo pić wody i wiesiołek.

nessi: każda ciąża jest inna, więc wcale nie musisz mieć objawów, żeby w niej być. Ciesz się, bo nie wiadomo jak długo będzie cię to omijać :p Zobaczysz, że za jakiś czas zatęsknisz za spokojem i dobrym samopoczuciem :D Dobrze, że w pracy masz życzliwe osoby, bo to zawsze łatwiej się odnaleźć.

anula: o kurde :/ czyżby jelitówka cię jednak dopadła? Brałaś ten probiotyk co planowałaś? No chyba, że to faktycznie objawy wiadomo czego :D

Bum ehh szkoda tych facetów tez bo my swoje przeżywamy a oni po swojemu tez ... dobra forma coby nie czuł się czasem winny czy coś bo się chłop zamknie w sobie.

reklama
Do góry