reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tu jest stronka taka , gdzie możesz sprawdzić czy jest wszystko w porządku :)
Screenshot_2016-03-04-16-21-04.png

Załączniki

• Screenshot_2016-03-04-16-21-04.png
    Screenshot_2016-03-04-16-21-04.png
    34,4 KB · Wyświetleń: 260
reklama
Pospalam 2h .... czuje się okrutnie ...chyba zejde .... mdli mnie przeokrutnie .... aż czuje skórcze żołądka bleee

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ness ja mam dola od wczoraj okres daje mi popalic
Wierzę kochana, zapraszam na naleśniki przy siorbacie :) Tylko pierdolnikiem w domu się nieprzejmuj ...u Nas to normalne :)

Pospalam 2h .... czuje się okrutnie ...chyba zejde .... mdli mnie przeokrutnie .... aż czuje skórcze żołądka bleee

Chora czy coś innego ? :huh:

Nessi no właśnie nie chora .... nic mi nie jest ale po kilka razy dziennie tak mnie mdli ze masakra .... mówiłam ze urojona mam .... ale ja dopiero z 6 dpo .... miete sobie zrobiłam z cytryna .... blee

Nessi no właśnie nie chora .... nic mi nie jest ale po kilka razy dziennie tak mnie mdli ze masakra .... mówiłam ze urojona mam .... ale ja dopiero z 6 dpo .... miete sobie zrobiłam z cytryna .... blee

:huh: Ulala, to wcale nie muszą być urojenia ... w tym cyklu chyba czymś się wspomagałaś ?

:huh: Ulala, to wcale nie muszą być urojenia ... w tym cyklu chyba czymś się wspomagałaś ?
po miecie trochę lepiej .... tak wspomagałam się clo zresztą działa na mnie okrutnie mocno ...mexyk i sajgon razem wzięte mam po nim w jajcach a teraz brałam tylko po 0,5 tabletki .... w cyklu listopadowym na clo zaszlam ale wtedy tylko brałam 3 dni chyba po 1 tabl bo aż mnie jaja bolały i nie brałam więcej .....

mów lepiej jak dzień minol?

luska a ty testy owu stosujesz?

Nessi jednak zrobiłaś naleśniki , weź wyślij no jednego :D

anula ooo mdłości :) może się udało trzymam kciukasy !

a mnie głowa zaczęła boleć i żołądek ... buuu ...

a ja postanawiam od następnego cyklu raczej teraz po @ , robię testy owu , mierzę temperaturę rano i proszę kochane mi no tu napisać czym mogę sobię jeszcze pomóc ? :)

reklama
Cokolwiek to jest to współczuję sobie strasznie .... ja pikole jak laski mdli z w ciąży czy wymiotuja kilka tygodni to idzie kopyta wyciągnąć .... ja próg bolu mam wysoki ...wytrzymam wiele .... ale na myśl o wymiotach i dentyście dłonie mi się pocą .... armagedon

Do góry