reklama
NeSSi
Moderatorka
Wierzę kochana, zapraszam na naleśniki przy siorbacie Tylko pierdolnikiem w domu się nieprzejmuj ...u Nas to normalneNess ja mam dola od wczoraj okres daje mi popalic
Pospalam 2h .... czuje się okrutnie ...chyba zejde .... mdli mnie przeokrutnie .... aż czuje skórcze żołądka bleee
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Chora czy coś innego ?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Nessi no właśnie nie chora .... nic mi nie jest ale po kilka razy dziennie tak mnie mdli ze masakra .... mówiłam ze urojona mam .... ale ja dopiero z 6 dpo .... miete sobie zrobiłam z cytryna .... blee
NeSSi
Moderatorka
Nessi no właśnie nie chora .... nic mi nie jest ale po kilka razy dziennie tak mnie mdli ze masakra .... mówiłam ze urojona mam .... ale ja dopiero z 6 dpo .... miete sobie zrobiłam z cytryna .... blee
Ulala, to wcale nie muszą być urojenia ... w tym cyklu chyba czymś się wspomagałaś ?
anula88
po miecie trochę lepiej .... tak wspomagałam się clo zresztą działa na mnie okrutnie mocno ...mexyk i sajgon razem wzięte mam po nim w jajcach a teraz brałam tylko po 0,5 tabletki .... w cyklu listopadowym na clo zaszlam ale wtedy tylko brałam 3 dni chyba po 1 tabl bo aż mnie jaja bolały i nie brałam więcej .....Ulala, to wcale nie muszą być urojenia ... w tym cyklu chyba czymś się wspomagałaś ?
mów lepiej jak dzień minol?
reklama
anula88
Cokolwiek to jest to współczuję sobie strasznie .... ja pikole jak laski mdli z w ciąży czy wymiotuja kilka tygodni to idzie kopyta wyciągnąć .... ja próg bolu mam wysoki ...wytrzymam wiele .... ale na myśl o wymiotach i dentyście dłonie mi się pocą .... armagedon