reklama
A tak czekaliśmy, na te wiadomości a po hcg w szoku byliśmy ze nie ma. A teraz..... Jutro lecę na hcg
Moze Ci sie owulacja przesunela. Wszystko mozliwe. Jutro sie dowiesz a jaki mialas wynik w 22dc bety ?
reklama
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Moze Ci sie owulacja przesunela. Wszystko mozliwe. Jutro sie dowiesz a jaki mialas wynik w 22dc bety ?
Owulacja miałam jak w zegarku 8-9 na testach owulacyjny h. Wynik miałam <0.100 bhg
Owulacja miałam jak w zegarku 8-9 na testach owulacyjny h. Wynik miałam <0.100 bhg
Wiec to raczej nie ciaza. Testy pozytywne moga wychodzic nawet przy torbielach na jajnikach, takze wizyta u innego lekarza pewnie bedzie potrzebna
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Wiec to raczej nie ciaza. Testy pozytywne moga wychodzic nawet przy torbielach na jajnikach, takze wizyta u innego lekarza pewnie bedzie potrzebna
Dlatego panikuje, do tego dnia badania hcg robiłam testy i wszystkie były negatywne. To teraz by mi wyszły torbiel dopiero? No dziwne to wszystko. Jestem umówiona w piątek u innego więc zrobię jutro hcg i zobaczymy. I tak muszę do innego i tak
Dlatego panikuje, do tego dnia badania hcg robiłam testy i wszystkie były negatywne. To teraz by mi wyszły torbiel dopiero? No dziwne to wszystko. Jestem umówiona w piątek u innego więc zrobię jutro hcg i zobaczymy. I tak muszę do innego i tak
Zycze ciazy daj znac jutro
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Zycze ciazy daj znac jutro
Nie dziękuję odezwę się koło 17, i dam znać .
D
Deleted member 182168
Gość
Nie dziękuję odezwę się koło 17, i dam znać .
Powodzenia trzymam kciuki
Jeśli dzisiaj miała być miesiączka, to beta mogła nie wyjść tydzień temu. Te leki nie wpływają na wyniki testu. Monural w ciąży jest bezpieczny, Furaginy w pierwszym trymestrze brać się nie powinno.
Owu była w 8-9 dc czy 8-9.08.?
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Jeśli dzisiaj miała być miesiączka, to beta mogła nie wyjść tydzień temu. Te leki nie wpływają na wyniki testu. Monural w ciąży jest bezpieczny, Furaginy w pierwszym trymestrze brać się nie powinno.
Nie, owu była 8-9 sierpnia. Ale tak się złe czułam że zrobiłam betę. Czyli co myślisz? Ciąża? Lekarz gamon bo mówiłam wszystko kiedy miesiączka, kiedy z testu owu wychodziła kreska i kiedy zrobiłam betę. Tyle że przy okazji przyplatal się czestomocz, lekka gorączka i lekarz stwierdził że trzeba dać leki i to na pewno nie ciaza.
reklama
No gamoń, bo mógł zwrócić uwagę, że na bete było stanowczo za szybko.Nie, owu była 8-9 sierpnia. Ale tak się złe czułam że zrobiłam betę. Czyli co myślisz? Ciąża? Lekarz gamon bo mówiłam wszystko kiedy miesiączka, kiedy z testu owu wychodziła kreska i kiedy zrobiłam betę. Tyle że przy okazji przyplatal się czestomocz, lekka gorączka i lekarz stwierdził że trzeba dać leki i to na pewno nie ciaza.
Pomijając, że dał antybiotyk bez posiewu. Powiedz, że chociaż badanie moczu miał za podstawę... A jaka to lekka gorączka? Bo w ciąży, szczególnie na początku temperatura lubi być podwyższona. U mnie standardowo stan podgorączkowy. A częstomocz też może być objawem wczesnej ciąży.
I tak myślę, że ciąża, wczesna. Leki nie powinny zaszkodzić, bo jesteś ledwo co po zagnieżdżeniu.
Zrób jutro bete, tak jak planowałaś. Powodzenia