reklama
Kochane czy wy też widzicie na tych testach 2 słabe kreski? Tyle że ja w ciąży nie mogę być bo lekarz uznał że mam zapalenie pęcherza i dał mi leki, tyle że dziś powinna być miesiączka a tu takie testy. Ten ostatni to
Jestes pewna, ze to nie ciaza ? Pozytywne testy rzadko sie mylą
reklama
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Tu taki jeszcze..
Tydzień temu robiłam hcg z krwi lekarz widział wyniki i stwierdził że możemy na 100 procent ciążę wykluczyć bo nawet pozamacicznej nie było. Dał mi antybiotyk i kazał czekać na miesiączkę. Panikuje bardzo bo nie wiem czy to od leków? Mam monural i furaginum
Jestes pewna, ze to nie ciaza ? Pozytywne testy rzadko sie mylą
Tydzień temu robiłam hcg z krwi lekarz widział wyniki i stwierdził że możemy na 100 procent ciążę wykluczyć bo nawet pozamacicznej nie było. Dał mi antybiotyk i kazał czekać na miesiączkę. Panikuje bardzo bo nie wiem czy to od leków? Mam monural i furaginum
Tu taki jeszcze..
Tydzien temu jak dzisiaj miesiaczka powinno juz wyjsc hcg. Powtorz z krwi
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Kiedy masz miec miesiaczke ?[/
Dzisiaj powinnam mieć .
Czyli hcg za wcześnie zrobiłam a lekarz nie kazał mi ich powtórzyć tylko od razu ciążę wykluczył.... A ja wczoraj zrobiłam z mężem sb kolacje romantyczna ehhhh
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Dzisiaj powinnam mieć mi. Czyli hcg za wcześnie zrobiłam bo 22 tygodniu cyklu a lekarz nie kazał mi powtórzyć tylko od razu ciążę wykluczył.. Jutro idę na hcg i wszystko wyjdzie. No w szoku jestem. A tak mnie zapewniał żebym zapomniała w tym miesiącu że to ciąża
Dzisiaj powinnam mieć mi. Czyli hcg za wcześnie zrobiłam bo 22 tygodniu cyklu a lekarz nie kazał mi powtórzyć tylko od razu ciążę wykluczył.. Jutro idę na hcg i wszystko wyjdzie. No w szoku jestem. A tak mnie zapewniał żebym zapomniała w tym miesiącu że to ciąża
Nie martw sie nawet jak jestes, to bardzo wczesna ciaza
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
Jak nie dostaniesz miesiaczki to zrob jutro to badanie platnie pewnie z 16zl. A jak test dalej beda pozytywne idz do innego lekarza, niech ci powie co moze na to wplywac
Dobrze tak zrobię Dziękuję
reklama
Rudbekia23
Zaciekawiona BB
A tak czekaliśmy, na te wiadomości a po hcg w szoku byliśmy ze nie ma. A teraz..... Jutro lecę na hcg