reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo blada kreska na testach 10dpo

No to moze dla Ciebie :) ale nie Ty tutaj zadecydujesz (ja też nie, bo ja do niczego nie namawiam, tylko informuję), a Autorka w innym temacie pisała, że ciąży chce, więc dla mnie temat jest zamknięty 🤷‍♀️

Prawda jest taka, że kobiety w Polsce jak najbardziej mają możliwośc przerwania ciąży, w której nie chca być i z tego korzystają, czy Tobie się to podoba czy nie.
No w Polsce akurat takiego prawa nie mają więc nie wprowadzaj tutaj ludzi w błąd swoimi lewackimi myślami 🙂

reklama
No w Polsce akurat takiego prawa nie mają więc nie wprowadzaj tutaj ludzi w błąd swoimi lewackimi myślami 🙂
dla Ciebie napisanie, ze aborcja istnieje jest lewactwem? Przeciez Ty nawet nie znasz mojej prywatnej opinii na ten temat 🤡🤡🤡

Każda kobieta ma prawo przerwać niechcianą ciązę, nikt nam tego prawa nie zabrał :)

dla Ciebie napisanie, ze aborcja istnieje jest lewactwem? Przeciez Ty nawet nie znasz mojej prywatnej opinii na ten temat 🤡🤡🤡

Każda kobieta ma prawo przerwać niechcianą ciązę, nikt nam tego prawa nie zabrał :)
Że istnieje nie, ale że każda kobieta w Polsce ma prawo ją wykonać to już tak 🙂.
W Polsce prawo mówi jasno, przerwanie ciąży jest dozwolone tylko w dwóch przypadkach, czego nie rozumiesz?

Że istnieje nie, ale że każda kobieta w Polsce ma prawo ją wykonać to już tak 🙂.
W Polsce prawo mówi jasno, przerwanie ciąży jest dozwolone tylko w dwóch przypadkach, czego nie rozumiesz?
Ty sobie zdajesz sprawę z tego, że jak kobieta chce przerwać ciążę, to po prostu to zrobi i w dupie może mieć to, na co pozwala prawo w Polsce?:) są organizacje, które pomogą. Żadna kobieta nie powinna z musu być w niechcianej ciąży.

Ale powtorze, Autorka pisala, że ciązy chce, więc nie wiem po co ciągniesz temat.

Ty sobie zdajesz sprawę z tego, że jak kobieta chce przerwać ciążę, to po prostu to zrobi i w dupie może mieć to, na co pozwala prawo w Polsce?:) są organizacje, które pomogą. Żadna kobieta nie powinna z musu być w niechcianej ciąży.

Ale powtorze, Autorka pisala, że ciązy chce, więc nie wiem po co ciągniesz temat.
Jeżeli tak to powinna ponieść konsekwencje prawne i ta "kobieta" i ten kto jej w tym pomógł.
Autorka pisała, że chce ciąży więc po co jej mówisz, że może dokonać aborcji? Widziałam kilka Twoich komentarzy, bardzo czesto doradzasz ludziom zabijanie innych ludzi, z Tobą jest coś konkretnie nie tak.

Jeżeli tak to powinna ponieść konsekwencje prawne i ta "kobieta" i ten kto jej w tym pomógł.
Autorka pisała, że chce ciąży więc po co jej mówisz, że może dokonać aborcji? Widziałam kilka Twoich komentarzy, bardzo czesto doradzasz ludziom zabijanie innych ludzi, z Tobą jest coś konkretnie nie tak.
Cyrk 🤡🤡🤡

Autorka napisala to juz po moim poście.

Ja nie doradzam 🤷‍♀️ poinformowanie kogoś nie jest doradzaniem.

Pamiętaj dziewczyno, że niechcianej ciąży nie można usunąć bez powodu, jest to niezgodne z prawem, nie słuchaj takich patologicznych rad... 🤦🏻‍♀️

Taaak, bo potem niepatologicznie dzieci lądują w beczkach 🤡

W Polsce możesz sama usunąć ciążę. Nie jest to karalne.

Za rok na szczęście już jak w każdym cywilizowanym kraju będzie można usunąć każda ciążę.

Nie chcesz aborcji to jej sobie nie rób. Ale nie wracaj się w ciała innych kobiet.

Taaak, bo potem niepatologicznie dzieci lądują w beczkach 🤡

W Polsce możesz sama usunąć ciążę. Nie jest to karalne.

Za rok na szczęście już jak w każdym cywilizowanym kraju będzie można usunąć każda ciążę.

Nie chcesz aborcji to jej sobie nie rób. Ale nie wracaj się w ciała innych kobiet.
skąd masz pewność, że za rok zmieni się prawo? Czy to tylko przeczucie?

reklama
Do góry