reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo blada kreska na testach 10dpo

reklama
Wcześniej wpadlam w nałóg depresyjny, bo zmarła mi najbliższą, osobą moj tata ❤️😭bym teraz cieszyła że zostanie dziadkiem.

Wcześniej wpadlam w nałóg depresyjny, bo zmarła mi najbliższą, osobą moj tata ❤️😭bym teraz cieszyła że zostanie dziadkiem.
Naucz się pisać po polsku to po pierwsze. Po drugie myślę,że jesteś osobą, której trzeba wszystko na tacy podać - tak wnioskuje po Twoich wpisach. Wywnioskować można z nich jeszcze, że jesteś osobą niezrównoważoną psychicznie, wymagajca opieki specjalisty na CITO.
Skoro miaz doczynienia z depresją, to powinnaś brać leki dla swojego świętego spokoju i Naszego bo bzdury wypisujesz jak mało kto.
Weź się w garść dziewucho bo jeśli jesteś w ciąży to szkodzisz tylko temu maleństwu co niczemu winne nie jest, że ma taką mamę - brutalne ale prawda. Masz 22 lata a osoby młodsze od Ciebie i z wolniejszym rozwojem intelektualnym, zrozumieją co się do Nich mówi (mam w rodzinie).
I odpuść sobie te dziecinne pytania i twierdzenia, że jest pozytywny tylko OGARNIJ SIĘ!

Do góry