Każdy jest inny, po prostuDziwne, że mdłości nie wszystkich "chronią" przed fajkami i alkoholem w ciąży. Ja miałam tak masakryczne, że nie mogłam patrzeć nawet na mięso, a co dopiero fajki, a kiedyś ostro paliłam. Zastanawia mnie ten mechanizm.
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
to po co zawracasz dupkę swoimi wypocinami na forum? Podobno poroniłaś, podobno boisz się o ciążę a świadomie trujesz dziecko. Zacznij myśleć. Polecam.Swoje komentarze zostawcie dla siebie. Straszyć może same siebie, nie mnie. Wasze zdania mam na prawdę gdzieś, dorosłe i dojrzałe osóbki zajmijcie się sobą i swoimi pociechami. To ile palę i kiedy całkowicie rzucę to moja i tylko moja sprawa. Inne kobiety mam gdzieś, co kto robi jego sprawa. Idźcie gotować obiad, sprzątać czy co kolwiek innego i dajcie ludziom święty spokój. Buziaczki
MyszkaMiki30
Taka odpowiedzialna mama, że truje swoje dziecko. Brawooo.Kochana, kobiety mają 30/40 lat a mniej w głowie niż ja. Nie masz prawa mnie oceniać, a co do odpowiedzialności, dam sobie radę, dziękuję
NIe każę tobie odpisywać, dupę trujesz sobie sama i nakręcasz się na odpisywanie. Moje myślenie - nie twojeto po co zawracasz dupkę swoimi wypocinami na forum? Podobno poroniłaś, podobno boisz się o ciążę a świadomie trujesz dziecko. Zacznij myśleć. Polecam.
Lady Loka
A jaki problem odstawić fajki, które i tak palisz co 2/3 dzień? Poważnie pytam.Swoje komentarze zostawcie dla siebie. Straszyć może same siebie, nie mnie. Wasze zdania mam na prawdę gdzieś, dorosłe i dojrzałe osóbki zajmijcie się sobą i swoimi pociechami. To ile palę i kiedy całkowicie rzucę to moja i tylko moja sprawa. Inne kobiety mam gdzieś, co kto robi jego sprawa. Idźcie gotować obiad, sprzątać czy co kolwiek innego i dajcie ludziom święty spokój. Buziaczki
Skoro masz basze zdanie gdzieś, to po co pytasz nas o radę?
Nikt Cię nie straszy. Każdy Ci mówi, jak życie wygląda, bo widać nie wiesz. I wiele w głowie nie masz, skoro po pierwsze masz dopiero 18 lat, a to już Twoja druga ciąża, a po drugie popalasz.
I nie, to kiedy rzucisz i ile palisz nie jest w tym momencie tylko Twoją sprawą. Truj siebie ile chcesz, ale nie truj dziecka. Ono nie zawiniło, że ma głupią matkę.
Kochana jakbyś byla jeszcze mną. Perełko święta nie jesteśTaka odpowiedzialna mama, że truje swoje dziecko. Brawooo.
MyszkaMiki30
no tobą nigdy nie będę, bo świadomie nie truła bym dzieckaKochana jakbyś byla jeszcze mną. Perełko święta nie jesteś
O którym podobno tak bardzo marzyłaś.. A nie potrafisz dla niego rzucić fajek. Żal.
Kochana, nałogowo paliłam, jestem już prawie na mecie paląc co 2/3 dni. Ile mam lat, co mam w głowie jest moją sprawąA jaki problem odstawić fajki, które i tak palisz co 2/3 dzień? Poważnie pytam.
Skoro masz basze zdanie gdzieś, to po co pytasz nas o radę?
Nikt Cię nie straszy. Każdy Ci mówi, jak życie wygląda, bo widać nie wiesz. I wiele w głowie nie masz, skoro po pierwsze masz dopiero 18 lat, a to już Twoja druga ciąża, a po drugie popalasz.
I nie, to kiedy rzucisz i ile palisz nie jest w tym momencie tylko Twoją sprawą. Truj siebie ile chcesz, ale nie truj dziecka. Ono nie zawiniło, że ma głupią matkę.
reklama
MyszkaMiki30