reklama
Nadzieja02
Początkująca w BB
Mówiłam, że chce wykonać test pappa, w poprzedniej ciazy tak powiedziałam i miałam wszystko, zorientowałam się wczoraj wieczorem jak weszłam sprawdzić czy są wyniki. Nie widziałam co ona wpisała w komputerze, szkoda czasu, nerwów i pieniędzy, ale nic juz nie poradzę.Szkoda że trafiłaś na jakąś słabo poinformowaną panią w rejestracji bo powinna od razu powiedzieć, że to są dwa badania albo chociaż się zdziwić, że robisz tylko jedno
Owulacja
Fanka BB :)
Może jest szansa na reklamacje? Albo może z tej pobranej krwi da się zrobić to drugie badanie za dopłatą? Mają tam jakiegoś konsultanta do pogadania?Mówiłam, że chce wykonać test pappa, w poprzedniej ciazy tak powiedziałam i miałam wszystko, zorientowałam się wczoraj wieczorem jak weszłam sprawdzić czy są wyniki. Nie widziałam co ona wpisała w komputerze, szkoda czasu, nerwów i pieniędzy, ale nic juz nie poradzę.
No wlasnie. Ja bym zlozyla reklamacje, bo samo bialko pappa jest bezuzyteczne bez tego drugiego wyniku. Babka wprowadzila cie w blad i teraz musisz poniesc dodatkowe koszty. Ja bym napisala pismo, moze ci zwroca pieniazki za to pierwsze badanie. Probka krwi jest wyrzucana niedlugo po badaniu, bo krew tez sie rozklada i jest pozniej niezdatna do badania.
Owulacja
Fanka BB :)
Kochane kobietki, mam pytanie, mój lekarz jest nieosiągalny póki co.
Robiłam test PAPPA w Diagnostyka. W poprzedniej ciazy jak go robiłam to miałam dwa wyniki: test białka pappa i wolna jednostka beta HCG. Tutaj Pani chyba przy rejrstracji coś pomyliła bo mam sam wynik pappa. Czy on będzie wystraczalny? Czy mogę zrobić jutro czyli będzie to w innym terminie samą betę HCG?
Na stronie diagnostyka widzę, że rzeczywiście są to dwie oddzielne pozycje i powinnam zapłacić coś koło 300 zł, a płaciłam 180 zł... z drugiej strony nie mam pewności, że wynik będzie dostępny do środy rano wtedy mam wizytę.
Czy ktoś z Was się orientuje Czy te dwa badania mogą być wykonane w innym terminie ? Martwię się tym bardziej, że to białko PAPPA wyszło mi baaaardzo niskie :-(
reklama
.