reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
I ja się nieśmiało przywitam w tym wątku, ostatnia wizyta w czwartek :) 7.01 :)
Dzidzia większa wg USG niż wg OM, termin OM 26.06 z usg 21.06.
Waży 116 gram :)
No i będzie synek :)

Następna wizyta 9.02 :)

Gratulacje Leila! Ja też czuje chłopczyka, ale no cóż.... Dalej nie wiem!

Ja następna wizytę mam 11 lutego, a 2 badanie prenatalne 17 lutego ;)

Moja dzidzia też już urosła. Zapomniałam Wam napisać ile waży: 149g (chyba jej tam dobrze :D)

Elianna, ja czułam syna i się sprawdziło :D
To ja lutową wizytę mam 2 dni przed tobą bo 9 lutego :D
I wtedy chyba USG połówkowe będzie :)

Cześć dziewczyny. Ja trochę zdołowana od kilku dni, zaczyna mi się pewna dolegliwość której doświadczyłam 7 lat temu czyli w poprzedniej ciąży :( min chodzi o nerki zastój w nerkach nazywa się też kolką nerkową. Któraś z was to może przechodzi lub przechodziła bo ja juz nie wiem co robić. W szpitalu leżeć nie chcę i nie mogę jak poprzednio wtedy nie miałam żadnych obowiązków teraz niestety jest innaczej i mąż w dodatku w delegacji więc szpital odpada i tak w nim mi niewiele pomogli choć leżałam 3 razy po ok tydz lub półtora. Ból po prawej stronie pleców kłujący jak by coś tam wbijali kiedyś myslałam ze to po prostu od kręgosłupa ale właśnie okazało się żę prawa nerka ma zastój. Ten ból chwilowo jest nie do zniesienia płakałam nie raz i popsuł mi połowę poprzedniej ciąży.Teraz już miałam 2 ataki tego bólu i boję się co będzie dalej.... słyszałam żę w niektórych przypadkach zakładają cewnik taki z nerki do pęcherza ale to bardzo boli czy miała któraś z was? mi mieli zakładać w poprzedniej ciąży ale zwlekali a ja też się bałam i nie założyli a po urodzeniu samo przeszło ale jak w tym przetrwać jeszcze 5 mies ? :(

reklama
Do góry