reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Natalia to mój pierwszy dzidziuś, wszystko jest dla mnie ciekawe i nowe. Codziennie dowiaduje się czegoś nowego, a tego co chciałabym wiedzieć najbardziej... NIE WIEM :)))
Zazdroszczę wszystkim, które wiedzą ;)

reklama
Ja juz po wizycie :) cieszę się że wszystko ok dzidziuś zdrowy termin porodu bez zmian , no może o jeden dzień bo dziś wyszło na 02.06.16. Dzidziuś oczywiście ładnie pokazał co ma między nóżkami i będzie to chłopczyk mąż to fruwa z radości marzył o parce i ma , zresztą ja też :) ale najważniejsze że wszystko ok na 12 lutego mam następne usg bo mały się wiercił i ciężko było zbadać te przepływy krwi czy cos takiego. Ale na to co się udało to było wszystko ok.

Elianna to ci masz wstydziocha może na następnym sie pokaże ja już nie moge sie doczekać 18 żeby zobaczyć co tam u dzieciątka jednak miesiąc to długo [emoji1]
Sylwia gratuluje chłopca i ze wszystko wyszło dobrze

Sylwia gratuluję syneczka! :D Mnie jest naprawdę obojętne kto to będzie bylebym już wiedziała :D
pkowalska87 mój mąż dalej twierdzi, że skoro jest to niejasne, to że będzie córka-wstydnisia :p hmm on by chyba wolał córeczkę, tak czuję ;)

Sylwia gratulacje:)

Ja byłam tak strasznie ciekawa przed ostatnią wizytą nawet ciśnienie wyszło wysokie:p A teraz jakoś tak mniej jak już czuje malucha ciągle choć fajnie by było się jakoś zwracać do niego ;))

I ja juz po :) dzidzius zdrowy :) cale 15 cm szczescia:) i na 99% dziewczynka:) maz poszedł aż na piwo ze szwagrem bo teraz to mówi ze nerkę musi sprzedać jak przewaga bab w domu :)

Natalia - gratuluję dziewczynki :D Dobrze, że wszystko z dzidziami okej :)))
Moje dzieciątko dalej jest niewiadomą :D

reklama
Do góry