reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

U mnie tak samo jak u liluni na NFZ i za każdym razem miałam usg u nas wogole sa ci sami lekarze co przyjmują na NFZ i prywatnie wiec nie ma żadnej różnicy

moja też na nfz i pryw. przyjmuje, ogólnie babeczka jest spoko, jak rozmawia o dziecku to tak jakby to ona w ciąży była. jak byłam na kontroli po porodzie to się pytała czy mam zdjecie córki bo chciała obejrzeć.

reklama
No nieee! Dalej nie znam płci dzidziusia ;( Maleństwo jest bardzo ruchliwe... Lekarka sugeruje chłopca ale mi tego nie potwierdzi, także muszę poczekać do następnej wizyty w lutym... Ogólnie wszystko jest Ok więc się cieszę ;)

Elianna szkoda ale jeszcze wytrzymasz. Ja strasznie chciałam wiedzieć żeby już gromadzić skarby

Też bym chciała wiedzieć :) jeszcze tydzień i się dowiem. W sumie tu gdzie mieszkam usg połówkowe to ostatnie usg więc maluch musi się pokazać bo inaczej dowiem się po porodzie. Prywatne usg bez badania 250 pln więc niech mi lepiej ładnie rozłoży nóżki ;) córka na każdym usg obracała się pupą. Poszłam nawet na 3d i sobie dokładnie pośladki pooglądałam :) za nic nie chciała się obkręcić. Lekarka kombinowała i nic to nie dało. Dobrze choć że pokazała co ma. Ciekawe czy i ten maluch będzie taki nie chętny do współpracy :)

judy38 na polowkowym to juz powinno widac. W koncu kazdy organ dokladnie sprawdzaja :-D. Ja mam dopiero 8 lutego polowkowe. Juz mi sie dluzy to czekanie na kolejna wizyte ;-)

ja dziś ide prywatnie na usg połowkowe bo mam na 14go na fnz ale nie pójde bo mam egzaminy państwowe w szkole i nie zdąże. mam nadzieję że się dowiem dziś jaka płeć :)

Ja to usg mam 17 lutego dopiero... Coś czuję, że tyle będę musiała czekać. W sumie późno jakoś.... Myślałam, że będzie wcześniej ;) Umrę z ciekawości, chociaż nastawiam się na chłopczyka skoro mi tak zasugerowała :D

Sylwia daj znać czy już wiesz :D

reklama
Do góry