reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Noo! To same super wieści dzisiaj :) Bardzo się cieszę! Teraz moje 9 dni roboczych wyczekiwania... dziś zrobiłam testy.

Paulina BARDZO się cieszę!! BARDZO!

reklama
Super wieści dziewczyny :)
Mry Kaana dobrze mówi, z nami Ci szybciej zleci ;)

Ja mam jutro wizytę, ale niestety chyba bez podglądu.

A ja mam dwie wizyty pod rząd - jutro i pojutrze (nfz i priv) i chyba też obie bez podglądu, a na bank bez pomiarów :/ zobaczymy, może jutro na nfz dr włączy na sekundę usg żeby serduszka posłuchać, bo ta lekarka w piątek ma tylko taką sondę do posłuchania bicia serca bez monitora. Jeszcze się na połówkowe nie zapisałam ale wypadnie pewnie w połowie stycznia.

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt ;-);-)
Paulina a co tam lekarz widział ? I pochwal sie zakupami [emoji12]
Jejku ale mi sie spodobała ta teoria o tym ze na początku wszystkie dzieci wyglądają jak chłopcy tego sie trzymam hehe ;-) no nic czekam do piątku [emoji8]

No juz jestem :) Ogólnie to padam, nie mam sił kompletnie.

Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest idealnie, ale niestety musiała mnie badać nie przez brzuch a dopochwowo, bo dzidzia tak leżała, że ciężko ją było podejrzeć. Jest We mnie jak na ten moment 62 mm chłopa :D Tak, powiedziała, że obstawia na chłopczyka, ale na razie to jest troszkę za wcześnie, więc wolałaby nie mówić o płci ale wymusiłam. Za tydzień idę do mojego gina to może wtedy będzie coś widać.
Widziałam rączki, nóżki serduszko, wypytaliśmy się o wszystkie narządy, przezierność idealna, kość nosowa jest, także nie pozostaje nam nic innego jak cieszyć się :):):)

Dziękuję za kciuki i za wsparcie, teraz w końcu mogę odetchnąć i cieszyć się ciążą. :)

Mam jeszcze kaftanik i pajacyka bazowego ale to już jutro bo padam. Dobranoc:*:*

Załączniki

• 1450299895021.jpg
    1450299895021.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 1450299912044.jpg
    1450299912044.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry