reklama
Natalia Dabrowska
Fanka BB :)
Haha czas pokaże ja muszę jeszcze mies poczekać . Najważniejsze ze zdrowe i dobre bicie serduszka .
Położna powiedziała ze mamy bardzo ruchliwe dziecko nie mogą chwili wytrzymać bez ruchu dziewczyny bedzie dobrze . Ja tez bardzo sie denerwowałam a
Wyszło dobrze . Trzymam kciuki i czekam na dobre informacje od Was
Położna powiedziała ze mamy bardzo ruchliwe dziecko nie mogą chwili wytrzymać bez ruchu dziewczyny bedzie dobrze . Ja tez bardzo sie denerwowałam a
Wyszło dobrze . Trzymam kciuki i czekam na dobre informacje od Was
U mojej koleżanki powiedzieli, że będzie dziewczynka a urodził się chłopak. Wszystko zależy od sprzętu. A wiem jaki ich gin miał usg bo sama do niego chodziłam l= Porażka
Natalko, to wspaniałe wiadomości, cieszę się razem z Tobą
Natalko, to wspaniałe wiadomości, cieszę się razem z Tobą
Wszystko zależy od sprzętu i od fachowości lekarza. Jakis czas temu widzialam reportaż w tv o chłopcu, ktory urodzil sie bez rąk i nóg a lekarz na żadnym usg w trakcie ciąży tego nie zauważył. Nawet nie umiem sobie wyobrazić co czuła matka kiedy zobaczyła swoje dziecko zaraz po porodzie. Szok. To bylo rok temu w Polsce. Więc w tym kontekście kwestia płci rowniez nie jest do konca pewna. Tez mam sporo znajomych, ktore miały urodzic chlopca, a w 30 tyg okazywalo sie ze jednak dziewczynka, bo albo pepowina byla miedzy nogami, albo wargi sromowe duze przypominające worek mosznowy (tak sie tłumaczyli lekarze ze swoich pomyłek)
Natalia Dabrowska
Bardzo wam dziekuje liczę na dobre wieści zwrotne PaulinaT powodzenia
No mnie przerażają takie historie jak z tym brakiem rączek... Nie mieści mi sie w głowie ze to sie naprawdę zdarza!!! Basia siostrzyczce liczyła paluszki i to w 13tc, wiec jak lekarz mógł mieć taki sprzęt ze nie zauważył braku rąk czy nóg??? No szok i niedowierzanie mnie po prostu przygniata Fakt ze ja wybrałam super nowoczesna klinikę na miejsce wykonania tego prenatalnego USG, ale na połówkowe wybieram sie do przyszpitalnej przychodni, w której chodzę na wizyty no ale bez przesady pamietam jak u Basi widziałam jak ssała kciuk wiec nawet mi do głowy nie przyszło ze moga byc takie różnice technologiczne w zależności od regionu PL
1plus2 mi się wydaje że nawet na najgorszym sprzęcie powiedzmy w zaawansowanej ciąży widać że nie ma rąk czy nóg. My same widzimy te czesci ciała. Ewidentne lekarz zawiódł. Dla tej kobiety to była pierwsza ciąża i może nie widziała i myślała że tak ma być...
Jak wizytujące??
Jak wizytujące??
reklama
Natalia Dabrowska
Bardzo wam dziekuje liczę na dobre wieści zwrotne PaulinaT powodzenia