reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Uff już po. Tętno lepsze bo tak trochę ponad 160.
Za tydzień mam podejść sprawdzić czy to się utrzymuje. A generalnie maluch zdrowy, ruchliwy. 9 cm :) jak na 15 tydzień to chyba w normie.
Już muszę umawiać to następne usg z tych prenatalnych i załatwić skierowanie na echo serca płodu na ujastek...
Dzięki za kciuki. Najważniejsze że tętno mniejsze i mogę spać spokojnie

reklama
Gabi świetne wieści! Ale chyba nie jestem w temacie. O co chodziło z tym serduszkiem?
Moje maleństwo miało w 8 tyg. 174.. a to prawie granica normy dla tego tygodnia i się wystraszyłam. teraz 155

Na pierwszym prenatalnym tętno było nawet ponad 186 i nie chciało spadać, dlatego wskazane jest echo serca płodu.

Hej. Dzięki za kciuki, wszytko jest ok bardzo się cieszę, jesteśmy przeszczesliwi. Foto i reszta inf później teraz lecę na zakupy. :):):) jakbym tylko miała taką moc to wszystkie Was dziewczyny bym usciskala.

reklama
Do góry