reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Judy cudny potomek
A tu mój, również 7 cm, bardzo wiercący się i niepokorny ;-)

dziedzic2.jpg

Paulina, wierzę bo ja do tej pory jakoś chyba bałam się tak w 100% dopuścić do siebie całą tą świadomość i radość ciążową. Ale zleci szybko i wszystkie już będziemy spokojne i szczęśliwe na święta.

Załączniki

• dziedzic2.jpg
    dziedzic2.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Franca przeurocze dziecię. A płeć już znasz?? Gratuluję z całego serca.
A ja zaczynam odliczanie... jeszcze 15 dni do badań, a najchętniej to bym usnelam i obudziła się za 2 tyg.

Franca cudna dziecinka i podbijam pytanie co do płci
Paulina doskonale cię rozumiem ja tez nie mogłam sie doczekać a teraz po tych badaniach jestem spokojniejsza wiec życzę tobie żeby ten czas zleciał jak najszybciej i żebyś zobaczyła swojego malucha pięknego i zdrowego :*

Kobietki gratuluję pięknych maleństw,no ja wczoraj też widziałam bąbelka na chwilę przy okazji badania,chociaż wolałabym w innych okolicznościach.

Pkowalska bardzo dziękuję za wsparcie:) :* ogólnie to mam przeczucie ze będzie wszystko ok ale i tak jakas tam niepewność jest... jakoś wytrzymam te 2 tygodnie, nie mam wyjścia. :):)

reklama
PaulinaT ja też czekam na prenatalne, 15 grudnia mam dopiero. Niepewność jest ale musimy być dobrej myśli :)
Dziewczyny gratuluję ślicznych dzieciaczków. heh jestem ciekawa ile z nas będzie miało dziewczynki a ile chłopców. Ja jakoś podświadomie czuję, że to chłopak ;)

Do góry