reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

No teraz zaczęli od znacznie większych na samym początku tak jak powinno być. A coś wczoraj mówiła że nie mają jeszcze rozmiaru nawet 10 a ile wgl one muszą mieć żeby mogli je wyciągnąć? Bo chyba muszą być co najmniej 3 takich samych rozmiarów żeby przeprowadzić punkcję.
ale coś około chyba 15-16mm

reklama
Hej dziewczyny 🙂
Dopiero nadrabiam zaległości w czytaniu 😔
@Agata19921993 gratuluję i rośnijcie zdrowo♥️
Już się tłumaczę z mojej nieobecności 🙈
Moje ostatnie 9 dni było istną huśtawką nastrojów - z przewagą negatywny emocji
Spędziłam 8dni w szpitalu w związku z plamieniem (momentami dość intensywnymi) - okazało się ostatecznie że poraz drugi zrobił się krwiak oraz jakiś nabłonek się odkleił - podobno nie zagrażający dziecku.
Obecnie jestem w 15+4 a nadal nie potrafię się cieszyć bo cały czas się boję i martwię czy uda się "dotrwać" do końca a obecnie mam leżeć 😔
Dziękuje ❤️ Dużo zdrówka dla was. Wszystko będzie dobrze 😍

No teraz zaczęli od znacznie większych na samym początku tak jak powinno być. A coś wczoraj mówiła że nie mają jeszcze rozmiaru nawet 10 a ile wgl one muszą mieć żeby mogli je wyciągnąć? Bo chyba muszą być co najmniej 3 takich samych rozmiarów żeby przeprowadzić punkcję.
Cześć, najbardziej obiecujące są te powyżej 15. Ale Twoje powinny jeszcze urosnąć :-) U mnie pobrano 12 komórek, a na pewno nie miałam 12 pęcherzyków o wielkości np. 17 na ostatnim USG... Także niech tam rosną! :-)

To czekam cierpliwie 😉 jutro zobaczymy czy się coś znowu ruszyło. @Agata19921993 teraz będzie już tylko lepiej gratuluję podwójnego szczęścia ! Też będę miała podane dwa jak dojdzie do transferu 😉
Z całego serca życzę Ci takiego szczęścia jak nasze 😍droga była długa, stresująca ale warto walczyć o taki cud ❤️

reklama
myślicie, ze jeśli mam stwierdzona mutacje haplotypu m2 w genie anxa5 to powinnam mieć heparynę ? czy acard ? jedna doktor mówi, ze będzie heparyna a druga, ze nie potrzeba bo jest w układzie hetero , ale kurde nie wiem czy chce ryzykować jakiegoś zakrzepu

Do góry