reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Myślę pozytywnie ale żyje w ciągłej niepewności i strachu 😔
W sobotę wraca partner (najprawdopodobniej już na stałe) więc liczę na to że dni będą już inne, bo każdy samotny dzień nie pomaga żeby odgonić myśli od strachu i tego co będzie dalej 🤔
Będzie dobrze ❤️ Leż, odpoczywaj i wysypiaj się na zapas 🤣 bo ani się obejrzymy i skończy się nam lenistwo. A wiesz już co bd mieć ?

reklama
Będzie dobrze ❤️ Leż, odpoczywaj i wysypiaj się na zapas 🤣 bo ani się obejrzymy i skończy się nam lenistwo. A wiesz już co bd mieć ?
Jeszcze nie wiem co będzie, na ostatnim usg w szpitalu jak mi robili to dzidzia robiła fikołki i mocno się ruszała i za każdym razem nie było widać 🤣
Następną wizytę u swojej ginekolog mam 7.10 więc mam nadzieję że w końcu się dowiem 🙂 Chociaż od samego początku "czuję" że będzie dziewczynka a mój partner cały czas powtarza "jak Mała", więc moje zdziwienie będzie ogromne jeśli okaże się chłopiec 🤣

Jeszcze nie wiem co będzie, na ostatnim usg w szpitalu jak mi robili to dzidzia robiła fikołki i mocno się ruszała i za każdym razem nie było widać 🤣
Następną wizytę u swojej ginekolog mam 7.10 więc mam nadzieję że w końcu się dowiem 🙂 Chociaż od samego początku "czuję" że będzie dziewczynka a mój partner cały czas powtarza "jak Mała", więc moje zdziwienie będzie ogromne jeśli okaże się chłopiec 🤣
A to żartowniś nie chce pokazać mamie 🙈 i jak tu wyprawkę robić? 🤣

Swoją drogą jak ten czas leci dopiero co podchodziliśmy do procedury a tu już hop 16 TC. Trzeba już myśleć o wyprawce powoli.
Może jak się dowiem co tam się kryje między nóżkami to zacznę myśleć powoli o wyprawce, ale na razie tak na 100% nie potrafię się ciszyć bo strach i niepewność chyba tłumi emocje radości 😔
Ale swoją drogą to dziś jest 3msc jak jestem na zwolnieniu w domu i jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się nudzić 🤣 już trzy razy w ciągu tego czasu byłam w szpitalu więc może przez to 😁
A Ty zaczynasz coś czuć w brzuszku, jakieś motylki lub małe kopniaki? 😁

Może jak się dowiem co tam się kryje między nóżkami to zacznę myśleć powoli o wyprawce, ale na razie tak na 100% nie potrafię się ciszyć bo strach i niepewność chyba tłumi emocje radości 😔
Ale swoją drogą to dziś jest 3msc jak jestem na zwolnieniu w domu i jakoś jeszcze nie zdarzyło mi się nudzić 🤣 już trzy razy w ciągu tego czasu byłam w szpitalu więc może przez to 😁
A Ty zaczynasz coś czuć w brzuszku, jakieś motylki lub małe kopniaki? 😁
Właśnie miałam uczucie łaskotania ale czy to było to nie wiem 🤣 a co do wyprawki to u nas też na chwilę obecną oglądam, czytam żeby się zorientować co inne mamusie polecają a jak przejdziemy 20 tc to coś powoli zacznę kompletować bo już nie mogę się doczekać 😁

Hej, dziś mam wizytę u lekarza minęło 4 tygodnie od ostatniej, noc nieprzespana śniły mi się same głupoty chyba dlatego że się denerwuje czy wszystko jest okej. To już chyba do końca życia ten stresik o dziecko zostaje 🙈
A u Was jak tam dziewczyny?

Hej, dziś mam wizytę u lekarza minęło 4 tygodnie od ostatniej, noc nieprzespana śniły mi się same głupoty chyba dlatego że się denerwuje czy wszystko jest okej. To już chyba do końca życia ten stresik o dziecko zostaje 🙈
ja po badaniach czekam na wizytę przed transferem 🙏🏻

Ja najchętniej latałabym co tydz na usg żeby zobaczyć czy wszystko jest w porządku 🙂 ja wizytę mam za tydz 🙈

reklama
Do góry