reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

No teraz zaczęli od znacznie większych na samym początku tak jak powinno być. A coś wczoraj mówiła że nie mają jeszcze rozmiaru nawet 10 a ile wgl one muszą mieć żeby mogli je wyciągnąć? Bo chyba muszą być co najmniej 3 takich samych rozmiarów żeby przeprowadzić punkcję.
ale coś około chyba 15-16mm

reklama
Hej dziewczyny 🙂
Dopiero nadrabiam zaległości w czytaniu 😔
@Agata19921993 gratuluję i rośnijcie zdrowo♥️
Już się tłumaczę z mojej nieobecności 🙈
Moje ostatnie 9 dni było istną huśtawką nastrojów - z przewagą negatywny emocji
Spędziłam 8dni w szpitalu w związku z plamieniem (momentami dość intensywnymi) - okazało się ostatecznie że poraz drugi zrobił się krwiak oraz jakiś nabłonek się odkleił - podobno nie zagrażający dziecku.
Obecnie jestem w 15+4 a nadal nie potrafię się cieszyć bo cały czas się boję i martwię czy uda się "dotrwać" do końca a obecnie mam leżeć 😔
Dziękuje ❤️ Dużo zdrówka dla was. Wszystko będzie dobrze 😍

No teraz zaczęli od znacznie większych na samym początku tak jak powinno być. A coś wczoraj mówiła że nie mają jeszcze rozmiaru nawet 10 a ile wgl one muszą mieć żeby mogli je wyciągnąć? Bo chyba muszą być co najmniej 3 takich samych rozmiarów żeby przeprowadzić punkcję.
Cześć, najbardziej obiecujące są te powyżej 15. Ale Twoje powinny jeszcze urosnąć :-) U mnie pobrano 12 komórek, a na pewno nie miałam 12 pęcherzyków o wielkości np. 17 na ostatnim USG... Także niech tam rosną! :-)

To czekam cierpliwie 😉 jutro zobaczymy czy się coś znowu ruszyło. @Agata19921993 teraz będzie już tylko lepiej gratuluję podwójnego szczęścia ! Też będę miała podane dwa jak dojdzie do transferu 😉
Z całego serca życzę Ci takiego szczęścia jak nasze 😍droga była długa, stresująca ale warto walczyć o taki cud ❤️

reklama
myślicie, ze jeśli mam stwierdzona mutacje haplotypu m2 w genie anxa5 to powinnam mieć heparynę ? czy acard ? jedna doktor mówi, ze będzie heparyna a druga, ze nie potrzeba bo jest w układzie hetero , ale kurde nie wiem czy chce ryzykować jakiegoś zakrzepu

Do góry