Katalinazed
Fanka BB :)
My po wizycie maluszek 13,3 cm szczęścia 16+5 Ale ulga że wszystko jest okej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w środęTo kiedy transfer?
to wspaniałe , ze maluch zdrowy jak dzwon teraz już szykować wyprawkę i z górkiMy po wizycie maluszek 13,3 cm szczęścia 16+5 Ale ulga że wszystko jest okej.
wszystko jest okej endometrium super , dostałam leki , tez heparynę + acard . także w środę zabieram kropka ze sobąw środę
Super, rośnijcie zdrowoMy po wizycie maluszek 13,3 cm szczęścia 16+5 Ale ulga że wszystko jest okej.
Cudowna wiadomośćwszystko jest okej endometrium super , dostałam leki , tez heparynę + acard . także w środę zabieram kropka ze sobą
mam taka nadziejeCudowna wiadomość
Na pewno kropka zostanie z Tobą w brzuszku na kolejne 9msc
Super, rośnijcie zdrowo
U mnie wychodzi dziś 16+4 (termin 12.03.23) więc idziemy równo do rozwiązania
Super to trzymamy mocno kciuki i od środy pełen relaks !wszystko jest okej endometrium super , dostałam leki , tez heparynę + acard . także w środę zabieram kropka ze sobą