Tak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?Od jutra zaczynamy, BEMFOLA przez 6 dni i następna wizyta w sobotę. Dziwne uczucie że to już zaczyna się dziać.
reklama
Deess.
Fanka BB :)
no właśnieTak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?
Czyli znów badaniaa wiec, mąż musi zrobić jeszcze raz badanie nasienia w przyszłym tyg , czekamy na wyniki i umawiamy kwalifikacyjna wiec nadal czekamy
Deess.
na szczęście ja już nie muszę, tylko Stary 2 tyg czekać na wyniki i omawiamy dalszy plan działaniaCzyli znów badania
dobrze, ze nie robiłam tych infekcyjnych na własna rękę tak jak kazał lekarz bo co się okazuje , że te badania są refundowane
Katalinazed
Haha bardzo chętnie Byleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.Tak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza?
Myślę że dodasz nam swego rodzaju ukojenie i dasz nadzieję że może się udać bo napewno Ci się udaHaha bardzo chętnie Byleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.
To prawda, że w pracy jednak jest trochę odskoczni i myśli mamy zajęte czymś innym.
Pamiętam że ja po pierwszej(i jedynej) inseminacji byłam na L4 bo chciałam odpocząć, mimo że mam pracę siedzącą ale mam styczność z różnymi chemikaliami ale przez dwa tygodnie myślałam że zwariuje ze swoimi myślami dlatego boję się trochę co to będzie teraz...
Na grupie "kto po in vitro" bo też ją obserwuję, niedawno jedna z dziewczyn poleciła książkę "Potęga podświadomości", zaczęłam ją czytać, wydaje mi się że dużo może zmienić w sposobie myślenia i podejścia do niektórych sprawHaha bardzo chętnie Byleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.
Deess.
mam ta książkę , leży na półce chyba po nią sięgnęNa grupie "kto po in vitro" bo też ją obserwuję, niedawno jedna z dziewczyn poleciła książkę "Potęga podświadomości", zaczęłam ją czytać, wydaje mi się że dużo może zmienić w sposobie myślenia i podejścia do niektórych spraw
reklama
Ja jestem w trakcie czytania tej książki ale myślę że do głupich nie należymam ta książkę , leży na półce chyba po nią sięgnę
Siostra też mi ją poleciła bo czytała ją gdy starała się naturalnie o dzidzie dziś ma dwójkę dzieci