Ja czekam do 26.05, wtedy jadę na ustalenie planu stymulacjidaam a jak tam u Ciebie ?
reklama
Hej będziemy czekały na relacje z ustaleniamiCześć
Ja właśnie jadę do kliniki Gyncentrum Katowice na ustalenie planu stymulacji. (Protokół krótki) To jest pierwsze podejście do in vitro za nami sporo badań i jedna inseminacja.
Deess.
Fanka BB :)
3mam mocnooo kciukasyCześć
Ja właśnie jadę do kliniki Gyncentrum Katowice na ustalenie planu stymulacji. (Protokół krótki) To jest pierwsze podejście do in vitro za nami sporo badań i jedna inseminacja.
Deess.
3mam mocnooo kciukasy
daj znaćCześć
Deess.
to już całkiem niedługoJa czekam do 26.05, wtedy jadę na ustalenie planu stymulacji
a ja humor burzliwy taki o matko poniedziałek nie zaczął się zbyt dobrze jesCze dostałam @
Skądś znam tą burzę podczas @to już całkiem niedługo
a ja humor burzliwy taki o matko poniedziałek nie zaczął się zbyt dobrze jesCze dostałam @
Katalinazed
Od jutra zaczynamy, BEMFOLA przez 6 dni i następna wizyta w sobotę. Dziwne uczucie że to już zaczyna się dziać.
Deess.
już bliżej niż dalejOd jutra zaczynamy, BEMFOLA przez 6 dni i następna wizyta w sobotę. Dziwne uczucie że to już zaczyna się dziać.
Deess.
noo aż strach żeby ktoś się do mnie odezwałSkądś znam tą burzę podczas @
reklama
Super teraz już tylko z górkiOd jutra zaczynamy, BEMFOLA przez 6 dni i następna wizyta w sobotę. Dziwne uczucie że to już zaczyna się dziać.