reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
a wiec, mąż musi zrobić jeszcze raz badanie nasienia w przyszłym tyg , czekamy na wyniki i umawiamy kwalifikacyjna 🤷🏻‍♀️ wiec nadal czekamy 🙈

Czyli znów badania 🙈
na szczęście ja już nie muszę, tylko Stary 2 tyg czekać na wyniki i omawiamy dalszy plan działania :)
dobrze, ze nie robiłam tych infekcyjnych na własna rękę tak jak kazał lekarz bo co się okazuje , że te badania są refundowane 🤷🏻‍♀️

Tak sobie myślę że wychodzi na to że chyba Ty nas poprowadzisz przez tą procedurę jako pierwsza? 😁
Haha bardzo chętnie 😉 Byleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.

Haha bardzo chętnie 😉 Byleby efekty były. Drugi dzień biorę Bemfole, malusia igła, póki co żadnych efektów ubocznych. W sobotę wizyta i następna ma być w poniedziałek i w związku z pracą będę zmuszona iść na L4 a szkoda bo w pracy jednak człowiek o tym nie myśli zbyt intensywnie.
Myślę że dodasz nam swego rodzaju ukojenie i dasz nadzieję że może się udać bo napewno Ci się uda 👍♥️
To prawda, że w pracy jednak jest trochę odskoczni i myśli mamy zajęte czymś innym.
Pamiętam że ja po pierwszej(i jedynej) inseminacji byłam na L4 bo chciałam odpocząć, mimo że mam pracę siedzącą ale mam styczność z różnymi chemikaliami ale przez dwa tygodnie myślałam że zwariuje ze swoimi myślami 😔dlatego boję się trochę co to będzie teraz... 😔

Na grupie "kto po in vitro" bo też ją obserwuję, niedawno jedna z dziewczyn poleciła książkę "Potęga podświadomości", zaczęłam ją czytać, wydaje mi się że dużo może zmienić w sposobie myślenia i podejścia do niektórych spraw 🙂

Na grupie "kto po in vitro" bo też ją obserwuję, niedawno jedna z dziewczyn poleciła książkę "Potęga podświadomości", zaczęłam ją czytać, wydaje mi się że dużo może zmienić w sposobie myślenia i podejścia do niektórych spraw 🙂
mam ta książkę , leży na półce 🙈 chyba po nią sięgnę 😊

reklama
Do góry