reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Autyzm poszczepienny

No nie wiem, ja mam dziecko z inną chorobą i lekarz prowadząca, która jest profesorem i szefową oddziału w szpitalu. I ogólnie dość szanowanym lekarzem, w środowisku lekarzy zajmujących się tą chorobą odradziła mi sczepienie dziecka - a to żaden maluszek, 13 latek
Nie chcę Cię jakos specjalnie przekonywac, ale na grupie Szczepienia - rozwiewamy wątpliwości lekarze podrzucali taki link:

reklama

Nie no, ja się trzymam naszej prowadzącej. Szczególnie, że mamy też testowe leczenie itd.
Więc nie będę robiła nic bez jej wiedzy :)

Ja tylko zwracam na uwagę na fakt, że nie zawsze oznacza to, że rodzic słucha się jakiegoś szarlatana nie wiadomo skąd :)

Nie no, ja się trzymam naszej prowadzącej. Szczególnie, że mamy też testowe leczenie itd.
Więc nie będę robiła nic bez jej wiedzy :)

Ja tylko zwracam na uwagę na fakt, że nie zawsze oznacza to, że rodzic słucha się jakiegoś szarlatana nie wiadomo skąd :)
Pewex, tylko niestety nawet specjaliści odraczają szczepienia bez podstawy. Albo mowią bzdury o piszczepiennych chorobach i odradzają szczepienia całkiem.
I nie mowię, ze to Wasz przypadek, zeby nie było ;)
Moja mama pisała dyplom ze związkow szczepien z roznymi chorobami, więc cos tam liznęlam :D

Będąc u genetyka z synem jeden z najlepszych w naszym województwie.
Powiedziała autyzm nie bierze się od szczepionek.

No oczywiście, że pojechałam. Państwowo zero tematu - wymyślam, tak może sie zdarzyć. Prywatnie wykonałam różne badania, łacznie z tymi neurologocznimi plus poradnie. I tak córka ma duże problemy i nie ma pewności, że wszelkie terapie pomogą.

POZ nie chciał tego zgłosić jako NOP.
Według pielęgniarki z POZ córka się zestresowała 🤡 I proszę nie robić afery. Czy pełny lekarzy to bym polemizowała. 1 pediatra, 1 internista (tzn w teorii bo na oczy go nie widziałam) 2 pielęgniarki. To malutka placówka.
Cześć, czytam o Waszych ciężkich przejściach związanych ze szczepieniem. Co teraz słychać u Twojej córki? Udało się wyjść na prostą? Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka

Do góry