ANKAMI , ZUSKUS wiem macie racje! Tylko, ze ja chciałam i chcę dla mojego dziecka zrobic wszytko żeby jakoś jej pomoc. Z tym jedzeniem jest naprawde ciezko. Tak szczerze mowiąc to nei wiem na 100% czy to jakiś skladnik jedzenia ja uczula a wszytkiego jej odmawiam bo boje sie , ze stan skory tak sie pogorszy, ze znowu bede musiala zaczynac wszytko od poczatku. Jak na razie ma tylko chropowata skore na raczkach i nozkach i z niwielka iloscia plamek czerwonych. A wczesniej na wszytkich zgieciach miala pękniecia i to takie głebokie.
Dzisiaj wrociłam do buraczkow i fasolki. Tylko nie wiem czy odczekac 3 dni czy dac jutro to samo?
ONKA DUB moze to głupio zabrzmi ale troszke mnie pocieszylas. Przykro mi tylko, ze kolejna mala istotka rowniez cierpi((. Boje sie tylko tego, ze przez to ze je same mleko to nie dostarczane sa do organizmu zadne witaminy i inne składniki pokarmowe((. Trzymam kciuki za testy i daj znac jak wyszly. Buziaczki ))))
Dzisiaj wrociłam do buraczkow i fasolki. Tylko nie wiem czy odczekac 3 dni czy dac jutro to samo?
ONKA DUB moze to głupio zabrzmi ale troszke mnie pocieszylas. Przykro mi tylko, ze kolejna mala istotka rowniez cierpi((. Boje sie tylko tego, ze przez to ze je same mleko to nie dostarczane sa do organizmu zadne witaminy i inne składniki pokarmowe((. Trzymam kciuki za testy i daj znac jak wyszly. Buziaczki ))))