reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ponieważ ten wątek odwiedziło sporo osób chcemy go jeszcze bardziej uatrakcyjnić. Na pierwszy rzut przygotowałam krótki test.
Zanim rozpoczniecie rozwiązywanie kilka słów. Test ma kilka pytań natury ogólnej a resztę szczegółowej omawiającej najważniejsze błędy w ubieraniu się. Nawet jeżeli nie macie krótkiej szyi to ktoś z otoczenia –sąsiadka, mama, przyjaciółka może ma ; pomyślcie w jakich bluzkach wyglądają naprawdę źle? W momencie gdy zakończę czas trwania testu dostaniecie na adres e-mailowy poprawne odpowiedzi.
Max ilość punktów do zdobycia -180
Powodzenia! ;-)
Jak dobrze wyglądać? - Test

Pierwsza propozycja jest fajna.Kobieca, zwiewna. Też mnie się podoba. Wiem że strrrrrrasznie ciężko znaleźć fajną sukienkę z rękawkami. Także możemy iśc na kompromis i do sukienki tej załozyć żakiecik z rękawkami 3/4 a po części oficjalnej (kosciele, zyczeniach i obiedzie) zdjąć go i cieszyć sie życiem. I tak sobie myśle że delikatnie opalone ciałko zawsze wydaje się szczuplejsze, może krótki seansik na solarium??
No właśnie tak myślałam o jakimś żakieciku na górę, a jak już się zabawa zacznie to i tak nikt nie będzie na mnie patrzył ;-). A do solarium, owszem idę, a teraz to tak lekko się smaruję (czyt. raz posamrowałam) balsamem brązującym :laugh2:
Inna wybacz,że pytam...Ale czy te sukieneczki są w Twoim rozmiarze czy wybrałaś przypadkowo???
Szczerze - taki rozmiar zazwyczaj noszę :tak:. Ale w mojej szafie można znaleźć spodnie w rozmiarze 38 na przykład... Zależy jaka firma itd. Dlatego tak looknęłam orientacyjnie na allegro i będę kukać po sklepach za sukienkami :tak:

reklama
Do góry