reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

archiwum-groch z kapustą

U mnie podobnie jak u Bogusi, kręgosłup nie dokucza, ale biodra podczas snu jak najbardziej. Niestety też nie mam na to dobrego sposobu.
A dzisiaj po nocy to miałam jakiś ból w prawej części podbrzusza, jakby mi ktoś igły wbijał, ale teraz już przeszło. Mam nadzieję, że to zła pozycja spania, a nic poważnego.

reklama
U mnie jest podobnie.Ja też jestem ciągle śpiąca. Non stop coś jem, ale póki co waga mi się nie zmienia.Też miewam ostatnio mdłości. Co do jedzenia to ostatnio mam z tym problem. Jak wcześniej jadłam wszystko, to teraz mam problem co zjeść. Na samą myśl o czymś konkretnym mi niedobrze, a w brzuchu burczy. Do niedawna jadłam dużo śledzia w śmietanie i pomidory. Niedawno zaczął mnie swędzieć brzuch, choć smaruję go oliwką. Czy was tez swędzi?

Zanbab mnie brzuch nie swędzi ...staram się smarować balsamem lub oliwką codziennie ale nie zawsze mi to wychodzi. Mnie swędziały piersi ale to pewnie dlatego że rosły. Póki co 2 rozmiary :) cięsze się, bo zaawsze były małe a teraz są duże ale bolą :/ Ja póki coo wcinam same kwasiury, zero mięsa (tzn coś się staram jeść z mięsiwa,ale dla mnie może ni istnieć ) . póki co wcinam owoce sezonowe :)

Hej,

Mi niestety dokucza kregoslup widocznie tak jakos mi sie trafilo.
Mam jeszcze pytanie czy znacie moze jakiegos dobrego gibekologa ktory leczy na chalbinskiego i przyjmuje prywatnie. Chce zmienic lekarza i chcialabym poznac wasze opinie.

Ja chodzę do dr Sozańskiego On przyjmuje na Chałbińskiego w szpitalu i na Wysokiej prywatnie. Prywatnie przyjmuje w poniedziałki i czwartki od 16-20, a tel do Niego 071 342-83-30

Zapraszam :) Mam coreczke nie cale 3 letnia, i druga dzidzia w drodze mam termin porodu 18 listopada. Jestem z wroclawia w tej chwili mieszkam w Brzegu woj Opolskie ale tutaj przyejzdzam do rodzicow co miesiac i zostaje na tydzien czy 2 tyg :)
czy ktos jest z listopadowki?

Czesc Dziewczyny,
Dzis byłam u ginekologa i u mnie wszystko dobrze....dzidzia ruchliwa i rośnie zdrowo. Napiszcie jak u was?

Hej,
Ja jestem z Wrocławia, z listopadówek :-). Daaaawno mnie tu nie było. Na początku wątku listopadowego troszkę się udzielałam, potem duuuzo pracy miałam no i niestety za dużo było do nadrobienia żeby znów tu zaglądać. Teraz jestem na L4 :-) i mam dużo czasu. Więc może jakaś reaktywacja??

reklama
U mnie jest podobnie.Ja też jestem ciągle śpiąca. Non stop coś jem, ale póki co waga mi się nie zmienia.Też miewam ostatnio mdłości. Co do jedzenia to ostatnio mam z tym problem. Jak wcześniej jadłam wszystko, to teraz mam problem co zjeść. Na samą myśl o czymś konkretnym mi niedobrze, a w brzuchu burczy. Do niedawna jadłam dużo śledzia w śmietanie i pomidory. Niedawno zaczął mnie swędzieć brzuch, choć smaruję go oliwką. Czy was tez swędzi?

czesc dziewczyny. Pamietam jak bylam na waszym "etapie" ciazy. do 4 miesiaca nie moglam patrzec na kielbase, bo mialam odruch wymiotny, pozniej mi przeszlo. A co do brzucha, ja smarowalam sie codzienie wieczorem oliwka z Hippa i nie mam ani jednego rozstepu. Przybralam w sumie w ciazy 13 kg i zostal mi jak narazie 1 kg.

Do góry