reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

archiwum-groch z kapustą

Witam wszystkich na forum, nazywam się Karolina Winiarska i od dłuższego czasu zajmuję się fotografią. Głównym celem mojej działalności jest fotografia ślubna, jednak nie jest mi obca fotografia dziecięca i rodzinna.
Zdjęcia dzieci , sesje we dwoje oraz inne fotografie są wspaniałą pamiątką na całe lata.
Wykonane fotografie podczas sesji otrzymują państwo na płycie. Wszystkie zdjęcia poddawane są obróbce w profesjonalnym programie graficznym, oraz gotowe do wydruku.
Dodatkowo istnieje możliwość zamówienia fotoksiążki, która jest wspaniałym dopełnieniem sesji a także piękną pamiątką na lata.
Z okazji nowego roku postanowiłam zorganizować konkurs, który jest skierowany do najmłodszych dzieci- noworodków do 2 miesiąca życia.

Wszystkich zainteresowanych konkursem zapraszam do wysłania zdjęcia waszego dziecka na adres info@fotografialubin.pl z dopiskiem KONKURS.
W treści wiadomości proszę o podanie imienia dziecka oraz rodzica, a także miejsce waszego zamieszkania.
Spośród nadesłanych zgłoszeń wybiorę jedną, lub dwie osoby, dla których wykonam sesję zdjęciową.
Konkurs trwa do końca stycznia a sesja odbędzie się w lutym ( termin zostanie ustalony indywidualnie).

Zapraszam wszystkich zainteresowanych
www.fotografialubin.pl

reklama
Hej dziewczyny, zrobiło się ciepło i zaczęliśmy wychodzić częściej na świeże powietrze.
Zamiast kręcieć sie po uliczakach osiedlowych ostatnio jeździmy do parku. Jeżeli czasami odwiedzacie Park Andersa, to napiszcie, poznajmy się i spotkajmy na ławeczce.

Cześć, a Park Andersa to ten przy Aquaparku czy ten kawałek dalej za Spiską, który jak ostatnio odkryłam jest wielki :tak:
Zresztą nie ważne, my często spacerujemy w tych rejonach :)
Nawet nieraz w 3 - Ja, Synek i nasz pies :-D

Dziewczyny....potrzebna mi szybko informacj:) Czy któraś z Was zna salon fryzjerski o nazwie Megy?
Salon Fryzjerski Megy

ul. Boguszowska 38b, 54-622 Wrocław

Mają bardzo fajną ofertę na Groupon...59zł strzyzenie, farbowanie i odnowa włosa. Trzeba jednak wykupić ofertę w ciągu najbliższych godzin i zapłacić od razu przelewem. Wszystko fajnie tylko trochę boję się zapłacić przed usługą...Dlatego pytam czy któraś z Was potrafi coś powiedzieć na temat tego salonu?
W tamtym roku dwa razy trafiłam w kiepskie miejsca...raz babka krzywo ścięła mi włosy i musiałam wracać do poprawki, a za drugim razem inna "spartoliła" pasemka - sama się do tego przyznała po spłukaniu farby. Dlatego mam obawy:)

Witam, zapraszam na szafing dziecięcy i kobiet w ciąży, który odbywa się w każdą ostatnią sobotę miesiąca od godziny 12.00. Najbliższy planowany jest 25 czerwca.
Klub Rozwoju Dziecka "Nasz Świat"
ul. Gorlicka 62/4u Wrocław Psie Pole
www.naszswiat.org

Zapraszamy

reklama
WITAM, ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTĄ
SYLWESTERA 2011/2012
CAŁONOCNA OPIEKA I ŚWIETNA ZABAWA

dom z ogrodem na oporowie, przedszkole Małe Wielkie Skarby

od godz. 18:00 w Sylwestra do godz. 11:00 w Nowy Rok

PROPONUJEMY:
GODZ. 18:00 OTWARCIE, PRZYCHODZIMY DO GODZ. 19:00
ZABAWY INTEGRACYJNE, PRZYGOTOWANIE STROJÓW SYLWESTROWYCH, MALOWANIE BUZI
KOLACJA SYLWESTROWA, PRZEKĄSKI, NAPOJE, OWOCE
GODZ. 20:00 - 22:00 ZABAWA SYLWESTROWA PROWADZONA PRZEZ DOŚWIADCZONYCH POMYSŁOWYCH ANIMATORÓW Z PRZYWITANIEM „NOWEGO ROKU”
GODZ. 22:00 KŁADZIEMY SIĘ SPAĆ, DLA WYTRWAŁYCH IMPREZOWICZÓW PROJEKCJA BAJKI
GODZ. 8:00 ŚNIADANIE NOWOROCZNE, PORANNE ZABAWY DO POWROTU RODZICÓW

SMACZNE POSIŁKI, WYGODNA SYPIALNIA NA PIĘTRZE, NA PARTERZE DUŻA SALA ZABAW
ZDJĘCIA Z IMPREZY NA PŁYCIE CD
MILE WIDZIANE GOTOWE PRZEBRANIA
WIEK 2-6 LAT

PRZY REZERWACJI DO 10 GRUDNIA 2011 r. - 250 zł
PO 10 GRUDNIA 2011 r. - 300 zł
DLA RODZEŃSTWA ZNIŻKI
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA
http://malewielkieskarby.pl/9201.html 692 121 035

Do góry