reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

archiwum-groch z kapustą

reklama
Gosia i Bartek widzę, że jesteś z Siechnic. Od dawna tam mieszkasz? Ja wprowadziłam się do Siechnic w zeszłym roku. Bardzo fajne miasteczko, cisza, spokój, duużo miejsca na spacerki z malenstwem.

No to się dziewczyny rozgadałyśmy :-)

ja też mam bóle bioder, ale od dawna bo byłam bardzo wąska w biodrach, a już nie jestem ;-) Na początku pomagała Cebuszka między nogami, ale teraz już nic nie pomaga i w dodatku grabiąc działkę w zeszłym tygodniu coś mi strzeliło w biodrze chyba to Rwa kulszowa i przez to cały czas kuleje na jedną nogę :-(

A co do Siechnic to mieliśmy tam kupować nasze M, ale uznaliśmy, że jednak do Oławy trafimy, ale to za rok :-)

Co do tych bólów bioder to się wczoraj od położnej na szkole rodzenia dowiedziałam, że zależą od ułożenia maleństwa i że to ono uciska nam właśnie na rwę kulszową i stąd możemy mieć bóle krzyża i bioder, niestety nie ma na to żadnego sposobu,więc do czasu porodu musimy się z tym jakoś oswoić/przemęczyć =)

Elektra To mnie pocieszyłaś :-( Ja cały czas kuleje, na szczęście nie boli mnie ta noga jakoś strasznie,ale chodzę i wyglądam jak bym miała jedną nogę krótszą, a teraz jeszcze w nocy wstać nie mogę z łóżka, a jak już wstanę to do wc ide jak kaczka :-D masakra straszna.

Justa No szkoda :-(
Ale teraz mieszkam u mamy z M, bo odkładamy na mieszkanko :-) i uzgodniliśmy, że Ja wracam do pracy jak Wiki będzie miała 6mc, a moja mama sie Nią zaopiekuje więc na rękę jest mi teraz mieszkanie w Leśnicy, bo dowożenie z Siechnic 30km to była by masakra :-) Chociaż z mamą ledwo co wyrabiam jak są dwie gospodynie to tak jest, że wiecznie zgryz :-(

Zanbab cieszę się że mamy ten sam termin. :)
Dziewczyny napiszcie jak się czujecie? Ja : nie mogę patrzeć na mięso...uwielbiam pierogi i warzywa...arbuz każdego dnia musi być :) mam mdłości , dużo śpię i to mi rozwala cały dzień bo wracam z pracy to nic nie mogę zrobić bo idę spać. Mam nadzieję, że po 3 mcu się to zmieni :) A jak Wy znosicie pierwsze tygodnie ciąży? :)

reklama
Kaskus Kręgosłup czasami boli, ale przede wszystkim biodra :-( Wcześniej pomagała poduszka między nogami, albo jasiek zwiniety pod plecy, ale teraz nic już nie pomaga więc nie pomogę :-(

Do góry