reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

archiwum-groch z kapustą

ciesze sie ze jest ktos z listopadowki z wroclawia, a z jakiej dzielnicy mieszkasz, moze bysmy sie spotkaly :) bo ja tu przyjezdzam co miesiac i zostaje u rodzicow na tydzien czy 2 tyg :) na kiedy masz termin, wiadomo co bedziesz miala?

reklama
Witam dwupaczki :-)

Czy któraś z sierpniowych Wrocławianek rozpakowała się już??

Ja wczoraj miałam wizytę u ginka moja córeczka waży ok 3500g, mam rozwarcie na 3cm, ale jeszcze nie zaczynam rodzić :-) Dzisiaj jadę do szpitala na ktg :-)

A w zeszłym tygodniu wylądowałam na IP bo odszedł mi czop z dużą ilością krwi więc musiałam sprawdzić, ale wszystko ok po prostu taki mój urok, że czop z krwią odszedł :-)

Czesc Justa 187,

Ja tez jestem w pierwszej ciazy a termin mam na 23 sierpien wiec jeszcze pozostalo mi okolo miesiaca...
Dolaczylam sie do tego forum,bo chcialabym poznac przyszle mamy z Wroclawia i okolic :)

No proszę, Bogusiu masz już pierwsze chwile zgrozy do porodu za sobą. Ja niestety jeszcze nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu. Na wizytę następną idę dopiero 1 sierpnia, a teraz jak byłam w czwartek niestety lekarka nie ważyła małej,a o rozwarciu nic nie mówiła. Więc u mnie narazie cisza.
Co do ktg to ja już miałam jedną robione przy okazji jak była u lekrza w Zduńskiej, bo teściowa mi zrobiła. Fajnie słyszeć jak serduszko bije.

Stella miło mi, że dołączyłaś do nas. Opowiedz coś więcej o sobie i swojej ciąży. Gdzie mieszkasz, gdzie zamierzasz rodzić, co za płeć siedzi w Twoim brzuszku i jakie imię wybraliście oraz jak przechodzisz ciążę. I takie tam...

Witamy na forum.

Musze Wam powiedziec ze jak czytam te opisy to zazdroszcze ze wiece plec. Niestety moje malenstwo odwrocilo sie pupka na usg i niestety nie znam plci. ;) takze bedziemy mieli niespodzianke ;) no i jutro sie okaze czy ulozenie sie zmienilo bo narazie ani myslalo sie glowka ulozyc do dolu ;).
Jak znosicie te koszmarne upaly?

Cześć, a tutaj znowu ciasza ;-)

Ja się chciałam pochwalić, że zostałam lipcową mamusią :-) 21 lipca o godz 20.36 urodziłam córeczkę Wiktorię :-)

reklama
Czujemy się bardzo dobrze :-) Mała ładnie je z cycunia, mam dużo pokarmu i Ona ładnie się najada:-) Jest coraz większa, rośnie w oczach i jest cudowna :-)

Już odpadł Nam pępuszek:-) A dzisiaj byłam na ściągnięciu szwów po nacięciu krocza więc o wiele lepiej funkcjonuje:-)

A zmiana daty mnie nie zaskoczyła, bo 1,5 tyg wcześniej odszedł mi czop, a z USG wychodziło, że Wiki powinna urodzić się 24 lipca, a mój Marcin już 12 lipca mówił, że urodzę właśnie w środę za tydzień (trafił w 10;-))

Do góry