- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Dziękuje dziewczyny, że chociarz Wy cieszycie sie że jestem w domku Bo od męża i teściowej dostałam opiernicz że wypuścili mnie ze szpitala
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Oh Julia trzymaj się kochana,brak słów na to wszystko
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Julia, to takie przykre i tak szkoda, że nie można Ci pomóc... A musisz być silna dla swoich dzieci - teraz to jest najważniejsze. Przytulam serdecznie...
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Julia, dobrze, że jesteś już w domciu i poweim Ci tyle, daj sobie czas do momentu aż urodzisz, a potem kopnij ich w tyłek, niech mężuś nie myśli, że jest pępkiem świata, poprostu już go nie strasz rozwodem, tylko złóż pozew i tyle, ułożysz sobie życie bez niego, i napewno będziesz szczęsliwsza i dzieci również, bo ta sytuacja nie jest zdrowa dla nikogo.
M*R*
Fanka BB :)
Julia, jak się czyta to wszystko to aż trudno wierzyć, że ludzie mogą tak traktować najbliższych jedyne co przychodzi na myśl, to żeby zostawić ich wszystkich w cholerę
Julia az mi sie slabo zrobilo..przykro mi...ze na takiego palanta trafilas:---(,ja bym z nim 10 minut nie mieszkala.Ola tu dobrze napisala-zastanow sie powaznie nad swoja przyszloscia z tym czlowiekiem i...jego mamusia.Decyzje o rozwodzie nie sa latwe ..ale widzisz ja jestem ze zwiazku gdzie byl rozwod i wiesz co?Zylo nam sie z mama lepiej bez faceta w domu .
S
Sara27
Gość
Julia wlos sie jezy na glowie na to co piszesz.Az trudno uwierzyc ze to sie dzieje naprawde i ze sprawcami sa twoi "bliscy".
Kurcze ja po szpitalu mam posilki podawane do lozka przez meza,rodzice nam obiady przywoza-kazdy sie dwoi i troi bylebym tylko lezala.Strasznie mi cie zal:-(
Trzymaj sie,juz niedlugo Kochana.
Kurcze ja po szpitalu mam posilki podawane do lozka przez meza,rodzice nam obiady przywoza-kazdy sie dwoi i troi bylebym tylko lezala.Strasznie mi cie zal:-(
Trzymaj sie,juz niedlugo Kochana.
reklama
avanti85
Entuzjast(k)a
Julia bidulko trzymaj się, dobrze że chociaż masz koleżankę co Ci pomoże a na męża i jego rodzinke nie zwracaj uwagi
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: