- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
edis
Gość
Julia, współczuję Ci takiego męża. Może bez swojej mamusi byłby lepszy ale to trudno mi tak powiedzieć. Ja muszę przyznać, że nie mam takich problemów chociaż z teściową mieszkamy w jednym domu już prawie 12 lat. Czasem mam wrażenie, że traktuje mnie lepiej niż swoje dwie córki (a już mojemu mężusiowi nie da złego słowa na mnie powiedzieć;-)). Ja choć nie muszę leżeć to praktycznie tak jak Sara pisze - mam wszystko poddane "pod nos". Żebym się nie przemęczała to Teściowa gotuje obiadki, zawsze pyta na co mam dziś ochotę. Nawet jeżeli ja coś tam pichcę to ona stoi obok żebym czasami jakiegoś większego garnka nie podniosła czy nie schylała się gdzieś po coś. Czasem jest to aż do przesady. Śmiesznie też jest jak np. myję podłogi to mój syn nawet idzie za mną i nosi mi wiadro z wodą a ja tylko mop...
Dziewczynki a wiecie co sie dzieje z ATsonią??? dawno chyba nic nie pisała a wczesniej wspominała ze bedzie miała jakies badania czy z serduszkiem jej synka wszystko ok.
Moze cos przegapiłam - kiedys pisała czesto a teraz cos Jej nie widac na forum
Moze cos przegapiłam - kiedys pisała czesto a teraz cos Jej nie widac na forum
anita&maciek
Wdrożona(y)
No i znow jestesmy z Juleczka w "HOTELU" no i juz pewnie nie wyjdziemy w dwupaku
Dostałam skurcze..I wyszlo na USG ze nasza Malutka jest juz gotowa do wyjscia na swiat,bo jest rozwinieta o dwa tyg do przodu(niz wg terminu)
Do konca tygodnia poleze sobie na obserwacji..pozniej zdejma mi szew odstawia leki rozkurczowe i podejma decyzje czy na porodowke czy do domku:-)
Ale daja mi góra 2 tygodnie,bo łożysko juz kończy swoja prace:-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dam wam znac jak by sie cos wydarzylo:-)
Dostałam skurcze..I wyszlo na USG ze nasza Malutka jest juz gotowa do wyjscia na swiat,bo jest rozwinieta o dwa tyg do przodu(niz wg terminu)
Do konca tygodnia poleze sobie na obserwacji..pozniej zdejma mi szew odstawia leki rozkurczowe i podejma decyzje czy na porodowke czy do domku:-)
Ale daja mi góra 2 tygodnie,bo łożysko juz kończy swoja prace:-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dam wam znac jak by sie cos wydarzylo:-)
madzik_
Fanka BB :)
Julia Kochanie trzymaj się teraz bo najwazniejsze jest zdrowie Twojej dzidzi i Twoje.. Wiem że tak naprawde pozostajesz z tym teraz sama, ale tak jak piszą dziewczyny pomyśl jeszcze nad swoją przyszłościa. Czasem lepiej zakończyć jeden rozdzial aby drugi rozpocząć na nowo:-( Trzymam kciuki mocno za szczęśliwe rozwiązanie!!
Anita& Maciek widziałam własnei że na lutówki się chyba przepisałaś, bo faktycznie u Ciebie to już lada chwila... Życzę szczęśliwego rozwiązania!! Dobrze że dzidzia już rozwinięta- wspaniale wręcz!!
A własnie dziewczyni nie widać ATsoni:-(
Anita& Maciek widziałam własnei że na lutówki się chyba przepisałaś, bo faktycznie u Ciebie to już lada chwila... Życzę szczęśliwego rozwiązania!! Dobrze że dzidzia już rozwinięta- wspaniale wręcz!!
A własnie dziewczyni nie widać ATsoni:-(
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Anitko, to odpoczywajcie sobie w tym "hotelu" a my trzymamy za Was kciuki
reklama
M
modroklejka
Gość
napisze do ATsoni i jak mi odpisze to dam wam znac co i jak
anita-trzymaj sie! i malutka niech sie za szybko nie da wygonic z brzusia...i informuj co i jak
anita-trzymaj sie! i malutka niech sie za szybko nie da wygonic z brzusia...i informuj co i jak
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: