reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak tak czytam ten temat to jakbyście moje dolegliwości opisywały.
Leganza mi też się robi słabo jak postoję przez kilkanaście minut, a czasami nawet przez kilka minut :crazy: eh tak mi się ciepło robi jakbym się miała przewrócić za chwilę. I to niestety nie tylko w sklepach ale w każdym innym miejscu też :-(. Ale to u mnie chyba też przez to, że jak chwilę postoję to mnie kręgosłup zaczyna boleć.
ATsonia z snem mam tak samo, np teraz mąż już sobie smacznie śpi a ja że zasnąć nie mogłam to się rozpisuje na forum :-D a rano jak pojedzie do pracy to będę czuła takie zmęczenie i znowu pośpię do 12 :baffled: eh potem 3 godziny będzie słońce za oknem i o 15 znowu się zrobi ciemno. eh aż się odechciewa wszystkiego od tej ciemności :wściekła/y:.

reklama
dziewczyny ja też mam problemy ze spaniem w nocy bardzo często się budzę i śpię strasznie czujnie wszystkie szmery słyszę masakra a nad ranem jak trzeba wstawać to ja bym wtedy pospała...:baffled:
macie skurcze przepowiadające bo ja chyba ostatnio miałam i powiem wam że bolało a co to będzie jak przyjdą prawdziwe aż się boję :szok:;-)

Ja bolących skurczy nie mam tylko mi sie macica czasem tak napina i robi twarda na pare sekund...ale to podobno normalne, prawda?

a ja dzis byla u mojej ginekolog i stwierdzila ze mam za miekka szyjke. Mam wiecej lezec i brac magne B6. Mam nadzieje, ze to wystarczy.

Ja też ponarzekam bo od wczoraj boli mnie głowa i to strasznie właśnie piję kawę mam nadzieje że pomoże
Pozdrawiam i życzę zdrowych wesołych bezproblemowych Świat Bożego Narodzenia :rofl2::rofl2::rofl2:

To i ja sie dolacze do marudzacych:-)
Od wczoraj tez mnie boli glowa,ale czuje ze dzis coraz bardziej,a musze robic farsz na krokiety i piec nalesniki i jeszcze moze rybe po grecku dzis zrobie.
Brzuszek robi mi sie twrdy wieczorem najczesciej,jak juz jestem zmeczona:szok:jak narazie skurczy chyba nie mam:crazy:

ja też mam problemy ze snem - budzę się w nocy co 1,5-2 godziny, pić mi się chce, gorąco mi, niewygodnie i w ogóle do bani :-(

Mi tez strasznie nie wygodnie w nocy i tak samo budze sie co 2h zeby sie napic i do toalety.O 7 jak m wychodzi juz nie zasypiam awczesniej spalam do11.Nawet w niedziele jeszcze:rofl2:

No to ja napisze co mi dolega twardnieje mi brzusio na chwilke i przechodzi nie wiem co to oznacza
Nie wysypiam sie budze sie w nocy krece jest mi tez niewygodnie masakra
Czuje sie ciezko ociezale jak dlugo pochodze to mnie spojenie tak napierdziele :-(
Co do skurczy hmmm nie wiem czy mam czy nie dzis mnie tak cos podbrzusze rozbolalo ale to chyba na rozwolnienie jakos mnie kiszki skrecaja i mysle ze to to

reklama
dziweczyny! dzis w nocy sie porzadnie wystraszyłam-miałam skurcze....twadrniał mi brzuszek i mocno sie napinałam w okolicach dolnej partii plecków...zdarzyło sie to 4-6 razy potem była chwila przerwy i znowu 4-6 razy....rano zadzwoniłam do gin i powiedział ze jak sie to powtórzy to mam natychmiast jechac do szpitala...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry