- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Leganza
Wdrożona(y)
Dziewczyny czy Wy tez tak macie ze jak chwile jakie 15min) postoicie w jakims sklepie to wam sie slabo robi i odrazu mdlosci macie? czy to normalne ostatnio zdarzylo mi sie tak w dwoch sklepach i dzisiaj nawet
M
modroklejka
Gość
kurcze...a nie dostałyscie mojego numeru? wysyłałam kilkunastu osobom....zaraz wyjezdzam, ale jak wroce to napisze jeszcze raz....
S
Sara27
Gość
Ja swoj telefon podawalam ci modroklejko juz jakis czas temu na priva,a teraz wyslalam do maniulki i ewelci:-)
Dominika81
Fanka BB :)
bardzo fajny wątek... szczególnie że część dziewczy rzeczywiście "znika". Już dawno też nie było wieści od Nika81, chyba że przegapiłam gdzie się podziała.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Nika jest tylko mąż przyjechał więc ma mniej czasu to dlatego
Ja ostatnio mam tez problem ze spaniem...ogólnie jestem strrrrrasznym spiochem a ostatnio tak sie jakos przestawiłam ze dlugo nie moge zasnąć, w nocy budze sie po kilka razy bez powodu a jak przychodzi 6 albo 7 ze trzeba wstawac to ZAPADAM W TAKI GŁĘBOKI SEN ze wolami mnie z łóżka sciągnąć nie mozna....i potem spie do 12...bez sensu...dobrze ze juz na zwolnieniu jestem, bo gdybym tak miala chodzic do pracy....
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Fajny pomysł z tymi numerami telefonów, zwłaszcza się przydadzą jak już będziemy po porodzie :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: