- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
miotlica
Fanka BB :)
Tygrysek - dzięki za opis. Kolejny optymistyczny ale też realnie pokazujący minusy, które na pewno są. Ja już się nie mogę doczekać następnego piątku, bo wtedy będę wiedzieć już na 100% czy cesarka czy nie. Ale Mała kopie tak samo, więc chyba dobrze jej z główką u góry...
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Dopiero wróciłam do domku ;-) pisałam trochę z Justynką oto smsy od niej:
"właśnie się dowiedziałam że będę próbować naturalnie urodzić :-)" zapytałam się jej czy będą wywoływać? i odpisała mi
"tak a jak się nie uda to cięcie"
"właśnie się dowiedziałam że będę próbować naturalnie urodzić :-)" zapytałam się jej czy będą wywoływać? i odpisała mi
"tak a jak się nie uda to cięcie"
miotlica
Fanka BB :)
Ja już napisałam na wątku głównym, że dla mnie ta noc też byłą całkowicie nie przespana z powodu bólu zęba. W pewnym momencie stwierdziłam, że wolałabym rodzić, bo ten ból miałby wtedy jakiś sens, ale że to moja pierwsza ciąża, to pewnie nie wiem, o czy mówię...
Witam dziewczyny,
mialam cesarskie ciecie 3 tygodnie temu, spowodowane bylo tym, ze w trakcie porodu oslablam i dostalam goraczke. Bardzo pozytywnie to wspominam, rowniez blizna po operacji bedzie malo widoczna ... wlasciwie to nawet polecam porod przez cesarke, ale wiadomo musi byc zrobiona profesjonalnie. 3 dnia wrocilismy do domu. Nie mialam tez problemow z karmieniem piersia
mialam cesarskie ciecie 3 tygodnie temu, spowodowane bylo tym, ze w trakcie porodu oslablam i dostalam goraczke. Bardzo pozytywnie to wspominam, rowniez blizna po operacji bedzie malo widoczna ... wlasciwie to nawet polecam porod przez cesarke, ale wiadomo musi byc zrobiona profesjonalnie. 3 dnia wrocilismy do domu. Nie mialam tez problemow z karmieniem piersia
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Magda19lenka ja z pączkami to miałam podobnie tak się przez ostatnie dni ich objadłam że wczoraj już myślałam że pęknę, dzisiaj przez to nie czuję w ogóle głodu chyba najadłam się na zapas. A zgagę miałam wczoraj straszną .
Współczuje Wam nocy bo chyba była nie ciekawa dla większości. Ja spalam ładnie, obudziłam się około 4 i mąż oglądał rozmowy w toku he he był temat o prostytutkach będących w ciąży. Obejrzałam trochę z nim i poszłam dalej spać ;-).
Współczuje Wam nocy bo chyba była nie ciekawa dla większości. Ja spalam ładnie, obudziłam się około 4 i mąż oglądał rozmowy w toku he he był temat o prostytutkach będących w ciąży. Obejrzałam trochę z nim i poszłam dalej spać ;-).
Agusia1987
Entuzjast(k)a
miotlica chyba w poniedziałek bo wtedy ma być na czczo.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: