Dziewczyny, nocka byla okropna, w sumie spalam ze 4 godziny:-( A dzis tez brzuchol troche twardy, ale jakos oddycham, nie az tak ciezko jak wczoraj. Ale podejrzewam, ze wieczorem bedzie gorzej, bo zwykle jak ma mnie cos brac, to wieczorem. Dzis w dzien nie spie, to moze bede w nocy tak zmeczona, ze zasne chocby nie wiadomo co.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja mam ostatnio wrażenie, że brzuch mi się dużo powiększył .....
A propo czucia się. Wczoraj wieczorem byłam zmęczona i się położyłam spać, ale tak bez piżamki i w ogóle, przebudziłam się o 23:30 i co stwierdziłam? że muszę zjeść resztę pączków i faworków bo inaczej mi Tomuś wszystkie zje. No i zjadłam. A w nocy wręcz umierałam, tak mi ciężko było na żołądku ...:--( I do tej pory się czuje tak byle jak. Byłam na spacerze i niby zrobiło mi się lepiej, no ale ile można chodzić? A teraz znowu siedzę w domku i mi nie dobrze. W sumie to czuję się jak na początku ciąży .... Tak "byle jak"
Magda19lenka może Małgosia leży Tobie na żołądeczku i go uciska...moja koleżanka tak miała w ostatnich miesiącach ciąży, pzez co wymoiotowała, miała zgagę i ogólnie nie czuła się najlepiej.
tygrysek82
Fanka BB :)
Witam jestem grudniową mammusia i postanowilam troszke powiedzieć o moim cc ktore bylo niedawno Miałam cesarke dlatego ze synus byl ulozony posladkowo ale sie cieszylam gdyz od zawsze chcialam miec cesarke i gdybym miala wybierac jeszcze raz to oczywiscie bym to powtórzyła
ja od zawsze depilowalam sie na zero wiec do szpitala rowniez stawilam sie ogolona zreszta brak owlosoenia w tym miejscu jest higieniczne pozniej przy gojeniu sie ranu
znieczulenie mialam podpajeczynowkowe nie zoo wbijali mi sie bezposrednio w kregoslup strasznie sie tego balam ale nawet nie poczulam kiedy to zrobili kolezanka obok na sali miala zoo do cesarki i juz po 5 godzinach mogla wstac
dzidziusia pokazali mi odrazu
cala operacja trwala ok 30 minut, balam sie czy znieczulenie bedzie dzialac czy bede cos czuc ale nic nie czulam jak uslyszalam placz dziecka to sie poplakalam reasumujac dziecko wyciagneli szybko dluzej trwalo samo szycie
cewnik został włozony tez bezbolesnie i po 24 godzinach wyciagniety tez nawet nie poczulam tego
lezalam plackiem 12 godzin pozniej moglam wstac lecz w stanie nie bylam tak mnie wszystko rwalo:-( nie potrafilam nog zgiasc tak mnie bolaly miesnie brzuszka:-( dopiero wstalam po 24 godzinach i jak siadalm czy wstawalm to dech mi zapieralo tak ciagnely mnie te cholerne szwy szwy mialam wszystkie rozpuszczalne wiec obylao sie bez wyciagania po 5 dniach jak to jest przy zwyklaych,ale po 2 dniach bylo juz super wyszlismy do domku z dzidziusiem po 3 dniach)
dzidzia w dzien byla ze mna na sali tylko na noc byla zabierana do przechowalni dzidziusiow
ogolnie wspominam porod bardzo pozytywnie dziewczyny trzymam kciuki za was !!!!! ;-)
ja od zawsze depilowalam sie na zero wiec do szpitala rowniez stawilam sie ogolona zreszta brak owlosoenia w tym miejscu jest higieniczne pozniej przy gojeniu sie ranu
znieczulenie mialam podpajeczynowkowe nie zoo wbijali mi sie bezposrednio w kregoslup strasznie sie tego balam ale nawet nie poczulam kiedy to zrobili kolezanka obok na sali miala zoo do cesarki i juz po 5 godzinach mogla wstac
dzidziusia pokazali mi odrazu
cala operacja trwala ok 30 minut, balam sie czy znieczulenie bedzie dzialac czy bede cos czuc ale nic nie czulam jak uslyszalam placz dziecka to sie poplakalam reasumujac dziecko wyciagneli szybko dluzej trwalo samo szycie
cewnik został włozony tez bezbolesnie i po 24 godzinach wyciagniety tez nawet nie poczulam tego
lezalam plackiem 12 godzin pozniej moglam wstac lecz w stanie nie bylam tak mnie wszystko rwalo:-( nie potrafilam nog zgiasc tak mnie bolaly miesnie brzuszka:-( dopiero wstalam po 24 godzinach i jak siadalm czy wstawalm to dech mi zapieralo tak ciagnely mnie te cholerne szwy szwy mialam wszystkie rozpuszczalne wiec obylao sie bez wyciagania po 5 dniach jak to jest przy zwyklaych,ale po 2 dniach bylo juz super wyszlismy do domku z dzidziusiem po 3 dniach)
dzidzia w dzien byla ze mna na sali tylko na noc byla zabierana do przechowalni dzidziusiow
ogolnie wspominam porod bardzo pozytywnie dziewczyny trzymam kciuki za was !!!!! ;-)
Ostatnia edycja:
madzik_
Fanka BB :)
mnie po sokach takich typu multiwitamina albo napojach lapie zgaga nie łapie tylko po 100% pomarańczowym
Ewelcia krmie wiecej cycem ale butla czasem tez sciagam i jej daje bo nawal ja przerasta i sie krztusi ale jest coraz lepiej i cyc jest rozchwytywany :-)
Np dzis jak zjadla o 00 to spala do 4 pozniej zjadla kupa itp, spala do 7 wiec jest niezle
A ja sie melduje ze zyjemy brak czasu zeby zajzec ale moze teraz sie uda wiecej
Np dzis jak zjadla o 00 to spala do 4 pozniej zjadla kupa itp, spala do 7 wiec jest niezle
A ja sie melduje ze zyjemy brak czasu zeby zajzec ale moze teraz sie uda wiecej
N
nnatalia
Gość
CUDNIE DZIEWCZYNKI TAK SZYBCIUTKO SIĘ ZACZĘŁO...
SERDECZNE GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH MAMUŚ;-)
MALEŃSTWA Z PEWNOŚCIĄ SĄ CUDOWNE;-)
[/
[url=http://glitery.pl/]
SERDECZNE GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH MAMUŚ;-)
MALEŃSTWA Z PEWNOŚCIĄ SĄ CUDOWNE;-)
[/
[url=http://glitery.pl/]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Prze te moje remonty nie napisałam wczorajszego sms od Edis więc nadrabiam
Skurcze niewielkie,gorączka spadła.W nocy 2 razy wymiotowałam i nadal mam nudnosci.Ciągle cos mi dają,wzieli krew,mocz do badania tętno dzidziusia co 2 godziny ktg 2 razy dziennie.Lekarka powiedział że słychać niewielkie szmery nad prawym płucem.
Skurcze niewielkie,gorączka spadła.W nocy 2 razy wymiotowałam i nadal mam nudnosci.Ciągle cos mi dają,wzieli krew,mocz do badania tętno dzidziusia co 2 godziny ktg 2 razy dziennie.Lekarka powiedział że słychać niewielkie szmery nad prawym płucem.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: