reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, nocka byla okropna, w sumie spalam ze 4 godziny:-( A dzis tez brzuchol troche twardy, ale jakos oddycham, nie az tak ciezko jak wczoraj. Ale podejrzewam, ze wieczorem bedzie gorzej, bo zwykle jak ma mnie cos brac, to wieczorem. Dzis w dzien nie spie, to moze bede w nocy tak zmeczona, ze zasne chocby nie wiadomo co.

reklama
Ja mam ostatnio wrażenie, że brzuch mi się dużo powiększył .....
A propo czucia się. Wczoraj wieczorem byłam zmęczona i się położyłam spać, ale tak bez piżamki i w ogóle, przebudziłam się o 23:30 i co stwierdziłam? że muszę zjeść resztę pączków i faworków bo inaczej mi Tomuś wszystkie zje. No i zjadłam. A w nocy wręcz umierałam, tak mi ciężko było na żołądku ...:-:)-( I do tej pory się czuje tak byle jak. Byłam na spacerze i niby zrobiło mi się lepiej, no ale ile można chodzić? A teraz znowu siedzę w domku i mi nie dobrze. W sumie to czuję się jak na początku ciąży .... :crazy::crazy: Tak "byle jak" :crazy:

Magda19lenka może Małgosia leży Tobie na żołądeczku i go uciska...moja koleżanka tak miała w ostatnich miesiącach ciąży, pzez co wymoiotowała, miała zgagę i ogólnie nie czuła się najlepiej.

Witam jestem grudniową mammusia i postanowilam troszke powiedzieć o moim cc ktore bylo niedawno:tak::tak: Miałam cesarke dlatego ze synus byl ulozony posladkowo ale sie cieszylam gdyz od zawsze chcialam miec cesarke i gdybym miala wybierac jeszcze raz to oczywiscie bym to powtórzyła :tak::tak:

ja od zawsze depilowalam sie na zero wiec do szpitala rowniez stawilam sie ogolona zreszta brak owlosoenia w tym miejscu jest higieniczne pozniej przy gojeniu sie ranu:tak:

znieczulenie mialam podpajeczynowkowe nie zoo wbijali mi sie bezposrednio w kregoslup strasznie sie tego balam ale nawet nie poczulam kiedy to zrobili:-D kolezanka obok na sali miala zoo do cesarki i juz po 5 godzinach mogla wstac:tak:

dzidziusia pokazali mi odrazu:-D

cala operacja trwala ok 30 minut, balam sie czy znieczulenie bedzie dzialac czy bede cos czuc ale nic nie czulam jak uslyszalam placz dziecka to sie poplakalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: reasumujac dziecko wyciagneli szybko dluzej trwalo samo szycie:tak:

cewnik został włozony tez bezbolesnie i po 24 godzinach wyciagniety tez nawet nie poczulam tego:tak:

lezalam plackiem 12 godzin pozniej moglam wstac lecz w stanie nie bylam tak mnie wszystko rwalo:-( nie potrafilam nog zgiasc tak mnie bolaly miesnie brzuszka:-( dopiero wstalam po 24 godzinach i jak siadalm czy wstawalm to dech mi zapieralo tak ciagnely mnie te cholerne szwy:crazy: szwy mialam wszystkie rozpuszczalne wiec obylao sie bez wyciagania po 5 dniach jak to jest przy zwyklaych,ale po 2 dniach bylo juz super:-D wyszlismy do domku z dzidziusiem po 3 dniach:))

dzidzia w dzien byla ze mna na sali tylko na noc byla zabierana do przechowalni dzidziusiow:tak:

ogolnie wspominam porod bardzo pozytywnie :tak: dziewczyny trzymam kciuki za was !!!!! ;-)

Ostatnia edycja:
o matko ale mam zgage!!!! zjadłam całe opakowanie ptasiego mleczka i popijałam sokiem multiwitamina! No i mam za swoje, ale ze mnie głupol:zawstydzona/y:
mam nadzieje ze Ranigast pomoze bo zaraz wypali mi gardło

Dziewczynym zauważyłyście, że ta noc dla wielu z nas nie była spokojna?? Coś w tym musi być :-)

Ewelcia krmie wiecej cycem ale butla czasem tez sciagam i jej daje bo nawal ja przerasta i sie krztusi ale jest coraz lepiej i cyc jest rozchwytywany :-)
Np dzis jak zjadla o 00 to spala do 4 pozniej zjadla kupa itp, spala do 7 wiec jest niezle

A ja sie melduje ze zyjemy brak czasu zeby zajzec ale moze teraz sie uda wiecej:-D

CUDNIE DZIEWCZYNKI TAK SZYBCIUTKO SIĘ ZACZĘŁO...
SERDECZNE GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH MAMUŚ;-)
MALEŃSTWA Z PEWNOŚCIĄ SĄ CUDOWNE;-)

[/
[url=http://glitery.pl/]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Prze te moje remonty nie napisałam wczorajszego sms od Edis więc nadrabiam
Skurcze niewielkie,gorączka spadła.W nocy 2 razy wymiotowałam i nadal mam nudnosci.Ciągle cos mi dają,wzieli krew,mocz do badania tętno dzidziusia co 2 godziny ktg 2 razy dziennie.Lekarka powiedział że słychać niewielkie szmery nad prawym płucem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry