reklama
Elomelo
Fanka BB :)
Nisiao mozesz byc pewna ze siostry szybciutko Ci pasek wyślą. Ja nosze go przy sobie i modlę sie do św.Dominika nie tylko o potomstwo
Frogusiu, a nie powinnać nosić go na sobie
Elomelo
Elomelo na sobie zacznę nosic gdy bedziemy sie starać o Malenstwo a na razie nam nie wolno
Tinka bardzo mi przykro przytulam bardzo mocno...to zawsze boli niezależnie ktory to tydzien
Dla Twojego Aniolka (*)
Nosić możesz nawet jeśli sie jeszcze nie starasz - to jest znak zawierzenia Bogu, a Ty przeciez Kochana oddałaś się w Jego Ręce. Zakładaj ... I to już! Zaraz Ci sie lepiej zrobi
;-)
Elomelo
Podobno jedna mama ma czwórkę dzieciaczków. Paska od wielu lat nie zdejmuje. Ale czy nosić, tego to ja już nie wiem, sama najlepiej wiesz czego Ci trzeba ...
Przykro mi tinka, wiem co czujesz, bo przechodze przez to samo ... Minał miesąc ...
Przykro mi tinka, wiem co czujesz, bo przechodze przez to samo ... Minał miesąc ...
Ostatnia edycja:
D
Doloress
Gość
Tinka bardzo mi przykro... brak mi słów... Kolejna Aniołkowa mama. Zapalam światełko dla Twojego Aniołka.
Powiedzcie mi jaka to sprawiedliwość, tu mama zabija 9 letnią córkę, młodszą rani, przez biedę, hazard, a my tak cierpimy przez straty
Powiedzcie mi jaka to sprawiedliwość, tu mama zabija 9 letnią córkę, młodszą rani, przez biedę, hazard, a my tak cierpimy przez straty
reklama
tinka107to 3 bardzo mi smutno,że co dzień przybywa tyle taki jak my,rodziców...przykro mi i wierze,że obojetnie czy był to 3 tydzień czy 12 tydzień to zawsze jest bardzo ciężko ...(*) dla Twojego Aniołka...
Nasz Bubuś 8tydzień 9.05.2012 (*)
Nasz Bubuś 8tydzień 9.05.2012 (*)