reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

......Aniołkowe MAmy......

Trzymaj sie Elomelo bo to bedzie ciezki moment...:( ale tez ulga ze odzyskacie wreszcie cialko i będziecie mogli do maluszka przychodzić,dbać o jego nowy domek

Światełko dla Aniolka (*)

reklama
Będę mogła przewieźć trumienkę ze szczątkami Maluszka w swoich ramionach ... Będzie ciężko, ale będę miała możliwość pożegnać Go ... Znicze już paliłam w miejscu, gdzie spocznie ... Wiem, ze On jest szczęśliwy w Niebie ... Czeka na mamusię ... Ja muszę jeszcze trochę poczekać ... Dziękuję za słowa otuchy frogusiu ...

Witajcie Aniolkowe Mamusie...
Dolaczam sie do Was...
Po odejsciu naszego Maksymilianka(39tc., 25.05.2011) zagladalam tutajkilka razy do Was...ale jakos zabraklo mi odwagi zeby sie odezwac.
Juz niedlugo minie rok...
Zapalam swiatelko dla Waszych Anioleczkow(*)
Elomelo zycze duzo sily na kolejne dni

witam,
ja rowniez jestem Aniołkowa mama,moja ukochana coreczka odeszla rowno dwa miesiace temu,a mnie sie wydaje ze to cala wiecznosc....
Amelka urodzila sie jako wczesniak w 30tc, byla zdrowym dzieckiem tylko malutkim,rosla bardzo ladnie az pewnej nocy dostalam telefon ze szpitala ze moje dziecko umiera...Amelka zmarla na martwicze zapalenie jelit,miala najgorsza odmiane z mozliwych bezobjawowa....
tak bardzo mi jej brak,bol jest nie do wytrzymania,nigdy sie z tym nie pogodze...
zaczynam watpic w istnienie Boga,bo nie moglby byc tak okrotny zeby odbierac matkom ich dzieci....
witam Was dziewczynki i z calego serca wspolczuje strat Waszych Aniolkow...

(*)(*)(*) dla Ciebie Córeczko
(*)(*)(*) dla Was Aniołeczki.

Justynka_24 - dziękuję ... Ściskam Cię mocno, nawet nie próbuje zrozumieć co czujesz ...
Nasz Dzidziuś już pochowany ... Zmarł równe dwa tygodnie temu w piątek, dopiero teraz mogliśmy go pochować ...
Do widzenia Januszku ...

Aniołkowa Mama Amelki
- bardzo mi przykro, nie ma słów, które mogłyby ukoić Twój ból ...
Ja nie wątpię w istnienie Boga i w Jego opiekę ... i tego życzę Tobie. Cały czas czuję obecność Boga, mój ból jest jest mniejszy, gdy oczami duszy widzę jak mój Aniołek wspina się Bogu na kolana ... bęc ... i znowu w górę ... łobuzuje z innymi Aniołkami. One tam są szczęśliwe, my dopiero do tego miejsca pielgrzymujemy ... Byłam na Mszy Św. o uzdrowienie, tam uslyszałam słowa "Jest tu osoba, która doznała straty, zwróciła się do Mnie, ja zapełniam te stratę" ... Matki z forum odebrały te słowa do siebie, pomyśl, że Jezus mówi to również do Ciebie ... On mówi to każdej z nas ...

Światełka dla naszych Aniołków (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Dla Januszka(*) mam nadzieje Elomelo ze teraz poczujesz sie choc troche bardziej spokojna- przynajmniej ja tak mialam choc przez chwile gdy pochwalismy Kubusia- wiedziałam ze teraz juz jest u Boga,ma swoje miejsce ...
Mamo Amelki wiem ze bardzo cierpisz- ja tez:( sama niejednokrotnie pytam Boga dlaczego ...? I są momenty zwątpienia ale wierze ze nasze Aniolki nad nami czuwają i tam u Boga są szczęśliwe
Teraz ciezki moment dla mnie - niedziela g.13 -11 tyg od odejścia mojego Skarba największego - msza - nie wiem jak to przeżyje

(***) dla Naszych Aniolkow kochanych

Dziewczynki dziekuje za mile przyjecie mnie do Waszego grona...
Elomelo wspolczuje Ci...zapewne byly to ciezkie chwile dla Ciebie. Jak tylko przypomne sobie jak jechalismy z trumienka naszego Syneczka, pozniej cala ceremonia,pogrzeb...ahh...brakuje slow
(*) Swiatelko dla Januszka
(*)(*)(*) DLA WSZYSTKICH NASZYCH ANIOLECZKOW

reklama
Dziewczyny ... Bardzo, bardzo dziękuję ... Poczułam wczoraj ulgę, dzisiaj znowu się popłakałam ...
To było kilka cudownych tygodni ...

A WY? WY jesteście bardzo dzielne ... Bardzo ... Chylę przed Wami czoło ....

Światełka dla naszych Aniołków (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Justynko - jesteś z Bielska czy okolic?

Do góry