reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

......Aniołkowe MAmy......

reklama
Elomelo ja też się wzruszyłam. Te słowa jakby były kierowane nie tylko do Ciebie, ale do wszystkich Aniołkowych mam.

Gdyby nie wiara i przyjaciele nie wiem jak zakończyłoby się to wszystko

życzę Wam kochane słoneczka

Musimy pozytywnie patrzeć na to wszystko.
To co się stało pewnie miało jakiś sens i nic nie dzieję się bez przyczyny.
My wielu rzeczy nie zrozumiemy, które dzieją się w naszym życiu.

Ale mam nadzieję, że po uściskaniu mojego Aniołka wszystkie sprawy się same rozwiążą i staną się oczywiste.

Jak byłam pierwszy raz w ciąży to śniła mi się dziewczynka i wiedziałam, że noszę w sobie córkę, a teraz mam pod swoim sercem córkę i nie wierzę w zbiegi okoliczności.

Ostatnio docierają do mnie pozytywne wieści o tych kobietach, które straciły dziecko, a nawet i nie jedno, a teraz cieszą się byciem mamą... Jakie to dla mnie pozytywne i budujące ;)

Poeezja to coś co pozwala mi przetrwać w trudnych chwilach.
Moje spełnianie marzeń tomik "Melodia" - Tomik Melodia

I jakże warto się zatrzymać
i złapać w skostniałe ręce
obrazy snów
widziane na jawie

Dziewczynki mam nadzieje ze kiedys zrozumiemy sens tego wszystkiego:(
Do_ti fajnie ze poezja daje Ci ukojenie,ja nie zawsze poezję rozumiem...:(

reklama
Jutro miną dwa tygodnie od śmierci mojego Aniołka, odzyskamy jego ciałeczko ...
Jutro POKROPEK ... Nareszcie ...

Do góry