reklama
patusiaaaa85
majóweczka '09
Według ostatnego usg to wypada ze dzis 13 tydzień. Tak juz sie lepiej czyje od 1,5 tygodnia.
Witam
Mam coraz słabszą morfologię, wiem, że grozi mi anemia. Lekarz zalecił więcej ryb i wędlin. Jak do tej pory nic mi to nie pomaga. Jest jeszcze sok z buraków, który nie może mi przejść przez gardło. Czy są jakieś inne sposoby na to, żeby wrócić do prawidłowej hemoglobiny?
Mam coraz słabszą morfologię, wiem, że grozi mi anemia. Lekarz zalecił więcej ryb i wędlin. Jak do tej pory nic mi to nie pomaga. Jest jeszcze sok z buraków, który nie może mi przejść przez gardło. Czy są jakieś inne sposoby na to, żeby wrócić do prawidłowej hemoglobiny?
Witam
Mi moja lekarka zapisala zelazo,ale zapomniala dac recepty
Poszlam wiec do apteki i polecili mi tam plusz zelazo multivitaminaPilam to co dzien a czasem co drugi no i nastepne wyniki morfologii byly juz oki.Oprocz tego jadlam wolowine i jajko(zoltko ma duzo zelaza)
e-stera
Fan(ka)
Burak, brokuł, szpinak, buraczki, zoltko jaja, i pomarancze maja duzo zelaza, nac pietruszki, czerwone mieso,pieczywo razowe, nasiona, herbatka z lisci pokrzywy.
reklama
fela_76
Fanka BB :)
ja w I ciąży miałam anemie i dostawałam żelazo w zastrzykach. Nie polecam...boli jak diabli a wchłania się tak, że sińce zeszły mi 9 msc po urodzeniu. Piłam sok z buraków...ple okropnośc. Radziłam sobie tak, że popjałam go innym sokiem. Jadłam też buraki w innej postaci,ale sok jest ponoc najlepszy. Tata dokarmiał mnie wątróbką, to mi akurat smakowało.