Blaankaa
Fanka BB :)
Ekstra ! Bardzo fajnie że trafiłaś na konkretną i rzeczą babeczkę! [emoji256] Twoje podejście tu dużo też zadziałało, super że jesteś nastawiona na cel, i konkretna kobietka [emoji873] z całego serduszka Ci kibicuje i na pewnie już nie długo zobaczysz dwie kreseczki [emoji173]
Hej Laski. Ja dzisiaj byłam na kontroli po poronieniu. Wszystko ok, macica oczyszczona, szyjka ładna. Na okres na razie się nie zapowiada. Owulacji też nie widać. Lekarka kazała czekać do 8 tyg na okres, jak nie przyjdzie to wywołujemy. W między czasie mam zrobić różne badania, wracam do metforminy którą będę w ciąży dalej stosować, mam brać też ovarin.
Powiedziała że super że tak szybko na stymulacji zaszłam w ciążę, nie powinno być problemu z kolejną.
Ona wychodzi z założenia że lepiej przebadać kilka rzeczy niż starać się w ciemno drugi raz. Owszem można by tak zrobić ale jednak wolimy uniknąć powtórki z poronienia. I to chyba tyle na dzień dzisiejszy
Jestem zadowolona z wizyty, w końcu jakiś lekarz wysłuchał mnie od początku do końca, bez przerywania i wcinania się w słowa. Na usg wszystko opowiadała, na fotelu delikatnie. Mam nadzieję że tym razem zakończenie będzie pozytywne.