Kowalska-Perwejnis teraz po zmianie zaczynam do tej P. DoktorA Ty do kogo chodzisz?
reklama
A to nie znam nawet
Kowalska-Perwejnis teraz po zmianie zaczynam do tej P. Doktor
Fajnoe ze trafilas na dobrego lekarza to juz polowa sukcesu! Trzymam kciuki za dalsze leczenie i owocne starania :-)Hej Laski. Ja dzisiaj byłam na kontroli po poronieniu. Wszystko ok, macica oczyszczona, szyjka ładna. Na okres na razie się nie zapowiada. Owulacji też nie widać. Lekarka kazała czekać do 8 tyg na okres, jak nie przyjdzie to wywołujemy. W między czasie mam zrobić różne badania, wracam do metforminy którą będę w ciąży dalej stosować, mam brać też ovarin.
Powiedziała że super że tak szybko na stymulacji zaszłam w ciążę, nie powinno być problemu z kolejną.
Ona wychodzi z założenia że lepiej przebadać kilka rzeczy niż starać się w ciemno drugi raz. Owszem można by tak zrobić ale jednak wolimy uniknąć powtórki z poronienia. I to chyba tyle na dzień dzisiejszy
Jestem zadowolona z wizyty, w końcu jakiś lekarz wysłuchał mnie od początku do końca, bez przerywania i wcinania się w słowa. Na usg wszystko opowiadała, na fotelu delikatnie. Mam nadzieję że tym razem zakończenie będzie pozytywne.
Maxi89
Fanka BB :)
Bardzo dobre wieści! Ja również uważam, że warto się przebadać i dzięki temu można zapobiec wielu rzeczom, a przynajmniej próbowaćHej Laski. Ja dzisiaj byłam na kontroli po poronieniu. Wszystko ok, macica oczyszczona, szyjka ładna. Na okres na razie się nie zapowiada. Owulacji też nie widać. Lekarka kazała czekać do 8 tyg na okres, jak nie przyjdzie to wywołujemy. W między czasie mam zrobić różne badania, wracam do metforminy którą będę w ciąży dalej stosować, mam brać też ovarin.
Powiedziała że super że tak szybko na stymulacji zaszłam w ciążę, nie powinno być problemu z kolejną.
Ona wychodzi z założenia że lepiej przebadać kilka rzeczy niż starać się w ciemno drugi raz. Owszem można by tak zrobić ale jednak wolimy uniknąć powtórki z poronienia. I to chyba tyle na dzień dzisiejszy
Jestem zadowolona z wizyty, w końcu jakiś lekarz wysłuchał mnie od początku do końca, bez przerywania i wcinania się w słowa. Na usg wszystko opowiadała, na fotelu delikatnie. Mam nadzieję że tym razem zakończenie będzie pozytywne.
Cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty
Arielda
Dziewczyny ale tu cisza...
Meldujcie się
Ja mam 11dc,plodny śluz od 3 dni w flo owulka wychodzi na jutro, nawet testów nie robię, bo jak wiecie stwierdzoną mam brak owu od marca, ale teraz tak myślę, że może coś się zaczyna budzić mi w jajnikach bo dawno takich objawów śluzowych nie miałam.
Może ovarin 2 miesiące już i ten dupek ostatni cykl coś dają
Zioła o. Sroki też piję już 1,5 tyg i parę rad z akademia płodności hmmm może niepotrzebnie się zastanawiam
Meldujcie się
Ja mam 11dc,plodny śluz od 3 dni w flo owulka wychodzi na jutro, nawet testów nie robię, bo jak wiecie stwierdzoną mam brak owu od marca, ale teraz tak myślę, że może coś się zaczyna budzić mi w jajnikach bo dawno takich objawów śluzowych nie miałam.
Zioła o. Sroki też piję już 1,5 tyg i parę rad z akademia płodności hmmm może niepotrzebnie się zastanawiam
To rób test!
Dziewczyny ale tu cisza... [emoji53]
Meldujcie się [emoji6]
Ja mam 11dc,plodny śluz od 3 dni [emoji848] w flo owulka wychodzi na jutro, nawet testów nie robię, bo jak wiecie stwierdzoną mam brak owu od marca, ale teraz tak myślę, że może coś się zaczyna budzić mi w jajnikach [emoji2356] bo dawno takich objawów śluzowych nie miałam.
Może ovarin 2 miesiące już i ten dupek ostatni cykl coś dają [emoji848]
Zioła o. Sroki też piję już 1,5 tyg i parę rad z akademia płodności hmmm może niepotrzebnie się zastanawiam [emoji2356][emoji2368]
MamaBuni
Może warto zrobić test owu. Powodzenia.Dziewczyny ale tu cisza...
Meldujcie się
U mnie 24 dc piersi bolą praktycznie od owulacji która była 11 dc męczy mnie to strasznie
Może warto zrobić test ciążowy? [emoji2]
Może warto zrobić test owu. Powodzenia.
U mnie 24 dc piersi bolą praktycznie od owulacji która była 11 dc męczy mnie to strasznie[emoji2955]
MamaBuni
Może warto zrobić test ciążowy? [emoji2]
To mój 36 cykl staraczkowy w tym wyjątkowo się nie przyłożyliśmy. Poczekam. Ale już dawno nie doceniałam sportowych staników tak jak teraz
reklama
Podziwiam za taką wytrwałość! Może w końcu nadszedł ten czas! Trzymam kciuki [emoji2960]
Termin okresu jutro??
Termin okresu jutro??
[emoji4]
To mój 36 cykl staraczkowy w tym wyjątkowo się nie przyłożyliśmy. Poczekam. Ale już dawno nie doceniałam sportowych staników tak jak teraz[emoji23]
Podziel się: