reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Trzymaj się Skarbie [emoji873] odpocznij, złap dobra energię! [emoji256]
Wróć kiedy tylko uznasz za stosowne[emoji173]
Spędzicie czas wspólnie z mężem
A ja dziewczyny też nie wesoło. Podejrzewają zakażenie organizmu [emoji58]
Gin powiedział, że nie pokojące jest to, że dalej mam gorączkę i bardzo boli mnie brzuch i czuję się taka osłabiona, że wstaje tylko do toalety (to już 4 dni) wystawił mi na teleporadzie na cito skierowanie na CRP, morfologię i betę. Jutro mam pobranie krwi. Wystawił też skierowanie, żeby mnie przyjęli do gina do 48 h. Ale nie ma terminów nawet prywatnie i mają dzwonić dziś.
Pozwolił mi też odstawić lek na który dostałam receptę w sb na izbie przyjęć. Był na obkurczenie naczyń krwionośnych przy krwotoku. Od razu mi ulżyło bo jednym ze skutków ubocznych w ulotce był zawał serca
Eh [emoji17] niech ten koszmar się skończy.

Na razie słowo ciąża mnie paraliżuje ze strachu więc nawet nie mam zamiaru się starać. Dopiero jak dojdę do siebie psychicznie i fizycznie. Myślę coś o jesieni, może listopad. Zobaczymy.
Dziś rozpoczęła się procedura badań genetycznych. Dostałam też śliczny, malutki "tęczowy kocyk", który jakieś Panie dziergają. Wybrałam go sama. Najmniejszy jaki był. Cały biały, z czerwonym serduszkiem. W formie becika. Taki mikroskopijny. Bardzo, bardzo mnie rozczulił. I złamał na nowo [emoji174] [emoji174][emoji24]

Powodzenia dziewczyny, trzymajcie się. Ja na razie znikam z forum.
Dziękuję za wszystkie miłe chwilę spędzone z Wami i za wasze cudowne wsparcie [emoji8]

Dziewczyny jutro minie równy miesiąc od zabiegu, ale nie mogę powiedzieć, że chodzę jakąś przybita, raczej patrzę z nadzieją w przyszłość :) Nie mogę się doczekać okresu, póki co jakoś nie zapowiada się na niego, chociaż ponoć po tym wszystkim moga się cykle i ich przebieg zmienić
Ja też jestem miesiąc po poronieniu i też czekam na okres [emoji4] myślę, że to kwestia kilku dni bo już mnie brzuch 'muli'. Jeśli do sierpnia nie wyjdzie naturalnie to startujemy z przygotowaniami do invitro. Tak wiec mamy duzo czasu [emoji6]

A gdzie nasza mama bliźniaków? Zapomniałam nicku 🤔 ogólnie dziewczyny ciężaroweczki napiszcie, co u was? Dawajcie te fluidy ciążowe ❤️🍍
Jestem, jestem 😊 poczytuje Was, ale niestety nie każdego dnia i mam troszkę do nadrobienia 😊 u nas wszystko dobrze, blizniaki rosna jak szalone, a my szykujemy powoli wyprawke do szpitala, bo to juz 29tc a wole miec wszystko gotowe poki sie ruszam 😂 jak wspomnialam blizniaki sa dosc duze a ja przybralam jedynie 6kg od poczatku ciazy i troszke z ginekologiem obawiamy sie, ze szybciej moga chciec sie pchac na swiat, dlatego wole byc przygotowana.

Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat. Nie proboje nawet sobie wyobrazic co czujecie 😥 strasznie mi przykro i sciskam Was bardzo mocno i tez bardzo mocno bede trzymala za kazda z Was kciuki, zeby kolejny raz się udalo i bylo wszystko ok od samego poczatku do samego konca 😚

Tym wszystkim dziewczynom, ktorym sie udalo szczerze gratuluje i zycze zeby wszystko bylo super 😊😚

A ja dziewczyny też nie wesoło. Podejrzewają zakażenie organizmu 😑
Gin powiedział, że nie pokojące jest to, że dalej mam gorączkę i bardzo boli mnie brzuch i czuję się taka osłabiona, że wstaje tylko do toalety (to już 4 dni) wystawił mi na teleporadzie na cito skierowanie na CRP, morfologię i betę. Jutro mam pobranie krwi. Wystawił też skierowanie, żeby mnie przyjęli do gina do 48 h. Ale nie ma terminów nawet prywatnie i mają dzwonić dziś.
Pozwolił mi też odstawić lek na który dostałam receptę w sb na izbie przyjęć. Był na obkurczenie naczyń krwionośnych przy krwotoku. Od razu mi ulżyło bo jednym ze skutków ubocznych w ulotce był zawał serca
Eh 😔 niech ten koszmar się skończy.

Na razie słowo ciąża mnie paraliżuje ze strachu więc nawet nie mam zamiaru się starać. Dopiero jak dojdę do siebie psychicznie i fizycznie. Myślę coś o jesieni, może listopad. Zobaczymy.
Dziś rozpoczęła się procedura badań genetycznych. Dostałam też śliczny, malutki "tęczowy kocyk", który jakieś Panie dziergają. Wybrałam go sama. Najmniejszy jaki był. Cały biały, z czerwonym serduszkiem. W formie becika. Taki mikroskopijny. Bardzo, bardzo mnie rozczulił. I złamał na nowo 💔 💔😭

Powodzenia dziewczyny, trzymajcie się. Ja na razie znikam z forum.
Dziękuję za wszystkie miłe chwilę spędzone z Wami i za wasze cudowne wsparcie 😘
Kochana bidulko trzymaj się mocno i wracaj szybko :*:*:*

@MamaTolka to mówisz, że kolejny miesiąc nasz? @aga.i.nieszka usłyszy na wizycie cudowne wieści i będziemy jak 3 muszkieterowie?
Oo na ananasowych mnie jeszcze nie było [emoji848][emoji16]

Ja mam owu za 4 dni [emoji846] oby to byl udany cykl i wiosenne dziecko z tego było [emoji1696]

Trzymam za Was kciuki też oczywiście. Czerwiec nasz [emoji123]

reklama
Dziewczyny jak sądzicie? Czy jest sens nakręcać się na płodne dni? Tzn w moim przypadku, po tym jak mi lekarz powiedział, że owu wrócić powinna po 3 cyklach i braniu dupka od 15 do 25dc, czy jest możliwe że wróci wcześniej?
Mam takie złudne nadzieję... Wczoraj pojawił się u mnie płodny śluz 🤔 wiem, że to żaden syndrom itd, ale zachodzę w głowę, czy celować w te płodne, skoro nie miałam w tamtych cyklach owu.. W teorii powinnam mieć 12go, w praktyce pewnie wcale 😔 ale ten śluz już dziś... Co taką nowością jest ze jest i go widzę 🙄 😲
Ovarin od kwietnia, dupek dopiero 1cykl,ale mnóstwo naturalnych wspomagaczy wprowadziłam ehh

Do góry