Dzięki za miłe słowa! [emoji120] Próbuje zająć czymś głowę, żeby nie myśleć tyle i jak narazie wychodzi całkiem nieźle. Ale to czekanie wykańcza.
Jestem pewna że się ułoży, pytanie tylko kiedy... Z natury jestem osobą niecierpliwa i nie lubię czekać [emoji2368]
Pewnie, że się podzielę wynikami, jak narazie to codziennie latam do skrzynki pocztowej a tam tylko reklamy... [emoji2356]
Partnera urolog polecił nam konkretne suplementy. Ja czytalam składy wszystkich suplementów na poprawę nasienia - profertil, fertil man, preseed, androvit i innych... Chciałam kupić androvit, ale urolog polecił nam to:
Zur Unterstützung einer normalen Fruchtbarkeit mit Zink und einer normalen Spermatogenese mit Selen.
www.formmed-shop.de
i kazał uzupełnić tym:
375 mg Omega-3-Fettsäuren ✔ hoher EPA-Gehalt ✔ Triglycerid-Form ✔ Epax® Fischöl-Kapseln ✔ geringer TOTX-Wert ✔ Premium-Nahrungsergänzung
www.formmed-shop.de
2 razy dziennie - rano i wieczorem. Kuracja na 3 mce 125 Euro, więc drogo...
No i sprawdziłam skład i wg mnie jest najlepszy! Możesz zamówić z tej strony i zapłacić na rachunek.
Ja biorę teraz femibion 1 bo mi został po ciąży, do tego wit d i Inofem i jeszcze olej z wiesiołka i place ogromne pieniądze, więc poszłam za ciosem i zamówiłam też dla siebie tą omegę 3 na 3 mce i to:
Zur Unterstützung einer normalen Fruchtbarkeit und einer normalen Reproduktion mit Zink. Zink hat eine Funktion bei der Zellteilung .
www.formmed-shop.de
Ma w składzie 500 mg myo-inositolu i nawet luteinę!!! No a cena za miesiąc kuracji to 17,90. A femibion w Niemczech (w którym w porównaniu do tego preparatu jest gowienko) kosztuje 24 euro. Ja sciagalam z Polski, ale teraz rzadko jestem było mi naprawdę ciężko załatwić coś stamtąd. Będę próbować te witaminy teraz, ciekawe jak to będzie [emoji846][emoji846][emoji846]